Sevil sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 08:48
Sevil'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim bugün olumlu sonuçlandı. Geçici geri ödeme yapıldığı için mağduriyetim olmadı. Teşekkürler”

05.11.2024 saat 18.40 ve 18.41'de Axess kredi kartımdan 2 defa peş peşe 100.000 TL olup toplamda 200.000 TL Hançer Grup İnşaat Gıda tarafından market/alışveriş harcaması yapıldı. Bana hiçbir şekilde onay ya da şifre gelmeden mail order yoluyla tutar kredi kartımdan tahsil edildi. Müşteri hizmetlerini arayıp kartı bloke ettirdim ve harcama itirazında bulundum ama itirazın sonuçlanması 15-180 günü bulur dediler. Bu parayı ödeyebilecek durumda değilim. 8023464903 bildirim numaralı talebimin sonucunun hızlandırılmasını istiyorum.

profile profile profile
07 Ocak 2025 16:54

Yorumlar (6)

Özge

Evet benim de olumlu sonuçlandı kısa bir süre içerisinde. Geçici ödeme de yapıldığı için mağduriyet yaşamadım.

Çok sevindim geçmiş olsun

Sevil

Teşekkür ederim. Umarım sizden de haksız şekilde çekilen tutarın iadesi gerçekleşir. Gerçekten can sıkıcı bir durum.

Özge

Merhaba benzer durumu yaşadım sizin 2 ay olmuş sonuçlandı mı acaba süreciniz?

Özge

Evet benim de kısa bir süre içerisinde olumlu sonuçlandı. Geçici ödeme yapıldığı için mağduriyet yaşamadım bu süreçte.

İzzet
İzzet

Ne durumda sizinki sonuçlandımı acaba

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartımdan Onaysız 100.000 TL Harcama Şoku

Gökhan
17 Ocak 2025 23:25
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartımdan İzinsiz Çekim Ve Uzayan İtiraz Süreci

Berat
04 Mart 2025 13:37
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
10 Nisan 2025 23:16
"İlk başlarda süreç biraz zor olsa da sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Kredi Kartından Onaysız Harcama Şoku
Kredi Kartından Onaysız Harcama Şoku