28 Ekim 2024 12:03

Akbank'ın Kredi ve Ön Onaylı Kredi aldatmacası!
Maaş müşterisi olduğum Akbank firmasının sürekli gerek mobilden gerek mesajla ön onaylı krediniz hazır diye mesaj ve bildirimleri mevcut. Buna istinaden maaş müşterisi olduğumdan dolayı 100.000 TL kredi başvurusunda bulunmak istedim. Tam olarak saçmalık burda başlıyor işte. 12 Ay vadeli ihtiyaç kredisi görüntülediğimde %4.38 faiz oranı gözüküyor ama 13 ay vadeli başvuruda %3.95 oranlı ihtiyaç kredisi gözüküyor. Bende %3.95 olsun diye 13 ay vadeliye başvurmak istedim. Bir de ne göreyim! Direkt red mesajı geldi. Buna istinaden Akbank Müşteri Hizmetlerini aradım ve neden reddedildiğini sordum. Bana ''bilmiyoruz, görüntüleyemiyoruz, sebebini araştırıp size geri dönelim şeklinde saçma sapan ifadelerde bulundular. %3.95 faiz oranı görüntüleyemiyorum. Öyle bir oran olmayabilir, size özel midir bilmiyorum. Gibi anlamsız cevaplarla benim sorularımın tamamını cevapsız bıraktılar. Bir de bu yetmezmiş gibi kendi ekranlarından da kredi başvurusunda bulunup bana yine red yedirttiler. Madem kredi vermeyeceksiniz neden sürekli yok ön onaylı krediniz hazır, yok bilmem ne krediniz Akbank'ta sizi bekliyor gibi aldatmacalı mesajlar gönderip bildirim yolluyorsunuz? Sizin yüzünüzden yıllardır yükseltmeye çalıştığım kredi puanım olumsuz etkilendi ve düştü! Aylık zaten 30k kredi kartı borcu ödüyorum sizin bankanıza. 100.000 TL nin %3.95 li taksitini mi ödeyemeyeceğim bundan dolayı mı red verdiniz yoksa milleti benim gibi aldatmaya çalışıp Akbank'a gel gel mi yapıyorsunuz. Bu şikayet burda kalmayacak. CİMER üzerinden BDDK ya da şikayette bulunacağım. Sonuna kadar uğraşacağım sizinle.

Yasar sonuçtan hiç memnun değil

Yasar

14 Mart 2025 03:19

Akbank 2.29 Faiz İle Kredi Yalanı

Ömer
31 Temmuz 2023 23:37
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
24 Ağustos 2023 22:03