Akbank Uyum Birimi Blokesi

Şule
05 Mart 2024 10:13

Akbank hesabıma uyum birimi tarafından bloke konuldu ancak hesabım kapalı olduğu için Artı Para borcumu ödeyemiyorum. Artı Para borcumu ödeyemediğim için her ay faiz ekleniyor. Borcumu ödemek istiyorum ancak ne şube ne de müşteri hizmetleri yardımcı olamadığını söylüyor. Ben borcumu ödemek istiyorum, ödeyemediğim için ise faiz ödemek zorunda bırakılıyorum. Bu durumdan şikayetçiyim. Akbank bu konuda oldukça ilgisiz maalesef

profile profile

Yorumlar (8)

Sorun çözüldü mü bende aynı şeyle uğraşıyorum şu an ne olur yardım edim

Şikayeti Çözüldü

Vallahi kardeşim 2 ay sonra çözüldü yani oda avukata verdim öyle bir gün an sızım bir baktım para hesaba geçmiş yani ama 2 ay bekledim avukat bile bilmiyordu çözüldüğünü anlık olarak biraz zor süreç uğraşıyorlar

Şikayeti Çözüldü

Sorun çözüldü mü acaba bende aynı durumdayım uyum biriminden bloke var ama kaldırmıyor ne yapmam lazım

Burak
Burak

Selamlar sorununuz çözülmüş görünüyor. Aynı durumdayız sanırım. Nasıl çözdünüz sorunu?

Hakan
Hakan

Zaten onların da istediği bu. Borcunu ödeyeme ki faiz alabilsinler :) benim de hesabıma para girişi yapılmıyor aynı mağduriyeti yaşıyoruz

Oktay

Merhaba size de mi uyum birimi bloke koydu? Sebebi neymiş arandınız mı?

Yağmur
Yağmur

Aynı sorunu bende yaşıyorum kart bloke mobil banka bloke hesap bloke ve Artı Para hala devam ediyor ödemeside gerçekleşmiyor sürekli faize biniyor müşteri temsilcisine de bağlanamıyorum bana maalesef işlem yapmaya uygun değilsiniz diyor bağlanmak istediğim de yasal sürece verileceğimi söylediler ne yapacağımı bilmiyorum hesabı da kapattıramıyorum ödeyip kapattırabilsem keşke yardımcı olmuyorlar

Oktay

Merhaba iyi günler sorunu çözebildiniz mi paranızı ödiye bildiniz mi? Süreç nasıl ilerledi uyum birimi sizi aradı mı? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim

Hesabım Blokelendi, Borçlarımı Ödeyemiyorum Ve Çözüm Bulamıyorum

10 Haziran 2025 10:12