Akbank Ücret İadesini Ekstreye (güncel Borca) Yansıtmıyor

Hüseyin
14 Ocak 2024 00:13

Akbank, iade ücretini kesilmiş ekstreye (güncel borca) yansıtmıyor. 01.01.2024 tarihinde yapmış olduğum alışverişi 03.01.2024 tarihinde firmaya iade ettim. 06.01.2024 tarihinde ekstrem kesildi. Ücretim 12.01.2024 tarihinde Akbank'ta bekleyen işlemlerde gözüktü. Ancak 13.02.2024 tarihinde dönem içi hareketlerde gözüküyor ve ekstreden herhangi bir düşüş sağlanmamış. 16.01.2024 tarihinde son ödeme günüm var. Yetkilileri aradım, dört-beş aramamda da yetkililer, ekstre kesildikten sonra ekstrede bir değişiklik yapılamayacağını ifade ediyorlar. Ekstrem 77.429,37 TL'dir. Bana iade olması gereken ücret 74.499,00 TL'dir. 2.930,37 TL ödemem gerekirken bana bütün ekstreyi, almadığım ve son ödeme günümden önce iadesi gerçekleşen bir ürünün ekstreden düşürülmeden ödemesini gerçekleştirmemi bekliyorlar. Böyle bir durum kesinlikle kabul edilemez. Almadığım bu ürünün parasını benden nasıl talep etme hakkına sahip olabiliyorsunuz? Resmen insan haklarına aykırı bir durum. Bir an önce bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Başka hiçbir banka böyle bir durum yaşatmıyor. Bu resmen mağdur etmektir. Kart borcumu sıfırladığımda derhal kartı kapatacağım. İnsanları bu şekilde mağdur eden bir bankaya yer yok. Bu durum düzeltilmediği takdirde, müşteriyi mağdur eden ve adeta haksızlık olarak değerlendirilebilecek bu prosedürden doğan mağduriyetimi ilgili mercilere ileteceğim ve tüm yasal haklarımı arayacağım.

Berfin
Berfin

Merhaba naptınız acaba

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Kart Üyelik Ücretinin Hatalı Şekilde Tahsil Edilmesi

Kadir
09 Temmuz 2025 13:10

Bilal
29 Mayıs 2024 13:10
Akbank Axess Kart Üyelik Ücreti Kesintisi
Akbank Axess Kart Üyelik Ücreti Kesintisi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
22 Eylül 2023 10:51