Akbank Son Kullanma Tarihi Dolan Kredi Kartımı Göndermiyor.

Yasemin
28 Eylül 2023 17:40

Yıllardır kullanmakta olduğum Akbank kredi kartımın son kullanma tarihi 08/2023 tarihinde sona erdi. Süre dolmadan önce bankadan yeni kart talebinde bulundum. 1 aydır neredeyse her gün bankayı arıyorum. Her aradığımda talebiniz alındı kartınız basılacaktır deniliyor sonrasında kafalarına göre kart yenilenmeyecektir ibaresi koyuyorlar. Bugün son tekrar aradığımda yapabilecekleri hiçbir şeyin olmadığı ve yenilenmiş kartımın gelmeyeceğini öğreniyorum. Bu saçmalığın bir an önce çözülmesini rica ediyorum. Bu bankayı daha fazla aramak istemiyorum.
Kredi kartı kullandığım tek banka Akbank ve son derece soğudum bir çözüm olmazsa başka banka ile çalışmaya başlayacağım.

03 Ekim 2023 08:47

Konu ile ilgili markanın geri dönüş yapmasını ve kredi kartımı göndermesini 1, buçuk aydır bekliyorum. Limit arttırımı yapılıyor ancak ortada ne kart var ne de ilgili bir kişi. Bu kadar ilgisiz bir banka olduğunu bilmiyordum. Can sıkmaya başladılar artık. Her şeyimi kredi kartı ile yapıyorum ve tek kullandığım kart Akbank. Cevap vermemeye ve göndermemeye devam ederse Akbank kartını kapatıp başka bankaya geçeceğim. Böyle saçmalık görmedim.

Hüseyin
07 Ağustos 2023 16:43
Tc Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Tc Yalçın
23 Temmuz 2023 23:02
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
23 Haziran 2023 17:43
Akbank Kartımın Son Kullanma Tarihi Ağustos 2023. Kredi Kartımı Otomatik Yenilediler. Buraya Kadar İyi Hoş.
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Hüsnü
24 Eylül 2024 09:37
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
20 Eylül 2023 09:06