Ercan
08 Temmuz 2023 20:54

Bankanızın İstanbul Ataşehir şubesinden 3 hafta kadar önce hesabımdan 23450 dolar nakit çekim işlemi yapmıştım. Verdikleri banknotları sonuçta bankadan alıyorum diye deste kupürlerini bile açmadan teslim aldım. Sonrasında il dışına çıktığımda 10000 dolardan fazlasının eski tip ve mühürlü 100 dolardan oluştuğunu fark ettim. Hangi banka ya da döviz bürosuna gitsem bu paraların geçersiz olduğunu, teslim almayacaklarını söylediler ki buna sizde dahilsiniz. Madem geçersiz sayılıyor bana niye verdiniz diye sorduğumda "sizde alırken tek tek baksaydınız" diye laubali bir cevap veriyorlar. Sonrasında başka bir bankanın ATM'sinden döviz hesabıma yatırmaya çalışmama rağmen, 20 taneden fazlasını ATM bile kabul etmiyor, çünkü bantlı yırtık paraları size güvendiğim için teslim etmişsiniz. Bu konuda fazlasıyla mağdur durumdayım, son 10 gündür bu paraları değiştirmeye yani ATM'lere yatırmak zorunda kalıyorum, hiçbir şekilde kabul etmiyorlar ve üstüne üstlük resmen dalga geçiyorlar. Tüm bilgilerimi forma ekledim t. C. Vs. İnceleyin ve bana ivedilikle dönüş yapın lütfen, Ataşehir şubenizde vezneyle ilgilenen arkadaştan ayrıca şikayetçi olacağım bilginiz olsun.

profile profile profile

Maja
Maja

Bugün aynısını bana yapmaya kalktı Akbank, almadım, Merkez bankası bize ne gönderiyorsa biz onu veririz diyor, o zaman seri nolarını dökelim, sizde imzalayın bende dediğimdeyse, yok olmaz diyorlar,

İbrahim
İbrahim

Anlattıkların mantıklı değil, banka ATM lerine yüklenen paraların kodları bellidir, aldığın bankaya gitmen ve iade talebin yeterli, olumsuz yanıt aldığında durumu hukuka taşıyarak ve üzerine de tazminat dahi alarak paranı iade edebilirdin

Fatih
Fatih

Çözüm bulabildiniz

Ömer
26 Ağustos 2023 00:53
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
25 Temmuz 2024 11:21