KazandıRio

tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
KazandıRio ile ilgili bir şikayetin mi var?
2.506 Şikayet
Şikayet Sıralaması
2 gün önce

KazandıRio Kazandirio Uygulaması Kod Yükleme Sorunu

Kazandırıo uygulamasında kod yükleme esnasında fazlaca hatalı girişten dolayı kod yüklemen için bir süre beklemen gerekmektedir diye bir uyarı veriyor. Bu süre ne kadar bilgilendirmede yok konu ile ilgili herhangi bir çözüm bulamadım. Konunun çözümünü istiyorum.

KazandıRio Kazandirio Uygulaması Kod Yükleme Sorunu
3 gün önce

Pepsi Kazandırio Bedava Verilen Kola İçin Almaya Değmez.

Bedava çıkan ürünü alacak yer bulamıyorsunuz. Uygulamada yazılan yerler ya kapanmış ya da ürün vermiyor. 1 TL kola için bakkal bakkal gezmeye değmez. Müşteri hizmetleri farklı bir ilçedeki yerden alabilirsiniz diyor ama orası da verecek mi net değil. Yapılan kampanyaya sahip çıkmıyorlar,

Kazandırio Şifreli Uc Yükleyemiyorum

Papci hesabıma şifreli uç  yükleyemiyorum. Girdiğim gibi hata var. Güncellemelerimi hepsini yaptım, yine hata var diyor. İnternetimde hiçbir sıkıntı yok. Bütün bilgilerimi de güncelledim ama hata devam ediyor.

Kazandırio Limiti Dolmuş

Ben Kazandırio'yu bayağıdır kullanıyorum ama bayağıdır da limit geçmişi görmedim. Bugün niyeyse limitiniz dolmuştur diyor bana. Acil bir cevap gelirse sevinirim. Saygılar. E-posta: sehm**[email protected]

Kazandırio Geçersiz Kod Hatası

Yeni açtığım cips paketinin içinden çıkardığım beyaz kağıttaki kodu ilk önce okuttum ancak kabul etmedi. Kendim yazdım yine kabul etmedi. Lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Böyle hatalar küçük ama dikkat edilmesi gereken hatalar. Bir şey olmaz deyip geçmemek lazım.

Kazandırio Yüklenmiş Olan Mobil Uygulama Açılmıyor

Uygulama açılmıyor. Ekranda yüklü mobil uygulama açılmıyor. Dolayısıyla durumu anlamsız buluyorum çünkü daha önce hemen açılan uygulamayı şimdi tekrar tekrar yüklüyorum fakat saniye içinde açılmadan kayboluyor ekranda ne şifre girebiliyorum ne de birikmiş ürün bilgilerime ulaşabiliyorum.

6 gün önce

Okey Plus Kazandırio Hatası

Bende de aynı şey oldu. Şifreleri okutuyorum cüzdana yükleniyor burada sorun yok fakat Kazandığım cipleri Okey Plus'a yüklemiyor ve cüzdanımı da sıfırlıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Önceden böyle bir sorun hiç olmadı bilgi lütfen teşekkürler

Kazandırio Üye Olamıyorum Hata Veriyor

Kazandırio üye olamıyorum. Her şeyi doğru giriyorum. SMS şifresini de giriyorum fakat bir hata oluştu diyor. Kaçıncıya deniyorum olmuyor. Yardımcı olun lütfen. Daha ne kadar girmeye çalışmam gerekiyor? Üstelik girdiğim kod da doğru. Çözüm bulursanız çok iyi olur. Teşekkürler.

KazandıRio KazandiRio Geçersiz Şifre Hatası

Yeni aldığım Ruffles cips kodunu ilk kez KazandiRio uygulamasına okutunca geçersiz şifre diyor tekrar tekrar denememe rağmen aynı hatayı veriyor. Kod tarihi ile ilgili de hiçbir problem yok daha önce de böyle sorunlar olmuştu. Bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor.

KazandıRio KazandiRio Geçersiz Şifre Hatası

Kazandırio E Posta Yoluyla Başkası Tarafından Giriş Yapılıyor

Eposta değişimi istiyorum. Başkası tarafından harcama yapılıyor. Başkasının e posta adresine bağlı olduğu için başkası benim topladığım kodları harcama yapılıyor ve telefon numaramın üzerine olduğu için girebiliyorum ve başkasının e posta adresine bağlı olarak giriyorum.

KazandıRio Cips Geçersiz Oluyor

Cips kullanıyorum, olmuyor. Bu ne böyle, giderse kullanmayacağım. Şikayetlerimi bir an önce çözülmesini istiyorum. Ne kadar para harcadım, böyle olmaz ki. Beni bilgilendirin lütfen, ricam ediyorum. Lütfen çok memnun değilim, dün hem de çok. Böyle giderse kullanmayacağım, lütfen.

1 hafta önce

Kazandırio İnternet Çarkı Çevirme!

Kazandırio internet paketi yükleyeceğinde yeni getirilen Çark sırf 100 MB veya 250 MB çıkması için getirilmiş. Zaten ilk gördüğümde anlamıştım. Bütün Çark kullanan uygulamalar bunun için kullanıyor. Eskiden 1 GB rahat kazanabiliyorduk. Şimdi en ucuz cips paketine de 2 GB kadar internet yazmışlar ama...

2 Destekçi

KazandıRio Kazandirio Sürekli 100 MB Çıkıyor

Kazandirio uygulamasında sürekli 100 MB internet çıkıyor kaç defa kapak girdi hep 100 MB çıkıyor bu kadar da olmaz ki ya iyice saçmaladınız 100 MB insanlar ne yapabilir. Ya değiştirin artık ya da bir şeyler yapın düzeltin. Otomatik demek ki ondan hep aynısı çıkıyor

KazandıRio Kazandirio Sürekli 100 MB Çıkıyor

Kazandırio Uygulaması Kodu Giremeden Beni Atıyor

Kazandırio uygulamasını güncelledikten sonra sürekli uygulamadan atıyor. Girer girmez beni atıyor ve kodu yazamıyorum bile. Yeter artık, çözün şunu. Uygulamaya tıkladığımda direk atıyor beni ve kodu giremiyorum. Kod elimde kaldı, uygulamayı beş yüz kez indirip sildim ama hala olmuyor.

Kazandırio Çanak Okey Oyununa İki Tane Çip Hakkımın Biri Oldu Diğeri Olmadı

Kazandirio çanak Okey oyununa iki tane 25 bin çip hakkım vardı bir tanesi oldu diğeri olmadı ve cüzdanımda hediyem gözükmüyor. Kazandirio asistanla konuştum silinmemiş diyor. Hediyem gözükmüyor. Bir hakkım oldu diğeri olmadı. Güncellemeyle mi alakalı? Lütfen en kısa zamanda çözümlenmesini istiyorum....

Kazandırio Çanak Okey Oyununa İki Tane Çip Hakkımın Biri Oldu Diğeri Olmadı

KazandıRio Üyelik İptali Başvuru

Cipslerden çıkan kodu yazıyorum 2 tane 10 adet pup g uc yükle diyorum üzgünüz sınıra ulaştınız diyor sürekli. Ve sinir oldum. Şimdi komple Hesabımı komple silmek istiyorum. Silinmediği takdirde mahkemeye başvuracağım telefon numaram kullanılmasın artık

Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.”

Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı

Kazandırio Çip Yükleyememekte

Bu gece çanak Okey'e çip yükleyeyim dedim, hatalı veya yanlış kod girdiniz diye uyarı veriyor. Çipim bittiği için yükleyemedim bunu düzeltmenizi istiyorum. Cevabınızı en yakın zamanda bekliyorum.

KazandıRio Kazandirio Güncelleme Yapmıyor

Kazandırıo girişte güncelleme istiyor. Güncelleme yapıyorum ama yine de hata veriyor. Teknik herkeste mi oluyor yoksa sadece benim uygulamada mı oluyor. Yardımcı olur musunuz? Güncelleme istiyor. Güncelleme yaptığım zaman da uygulamada hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor?

Ahmet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

KazandıRio, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

KazandıRio, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

KazandıRio müşteri hizmetleri numarası nedir?
KazandıRio PepsiCo’ya bağlı bir uygulama. Bundan dolayı PepsiCo telefon numaralarından yararlanabilirsiniz. İçecek birimi: 0850 281 44 99 ve yiyecek birimi: 0850 281 33 55
KazandıRio anlaşmalı markalar hangileri?
KazandıRio uygulaması üzerinden Pepsi, Doritos, Yedigün, Fruko, Ice Tea, Ruffles gibi markaların ürünlerinde sunulan şifreleri okutarak hediyeler kazanabilirsiniz.
KazandıRio hesap silme nasıl yapılır?
Hesap silme işlemleri için uygulamanın telif hakkını üzerinde bulunduran PepsiCo’ya ulaşabilirsiniz.
KazandıRio hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

KazandıRio Hakkında

KazandıRio avantajlı bir uygulama olarak kola ve cips markalarının kampanyalarından faydalanmanızı sağlıyor. Google Play Store, App Store ve Huawei AppGallery üzerinden akıllı telefonlara, cihazlara indirilebilen KazandıRio uygulaması, uzun yıllardır kola ve cipslerden alışılan kampanyalardan yararlanmanızı sağlıyor. Söz konusu kola ve cips markalarının ürünleri üzerinde yer alan şifreleri uygulamaya girerek sunulan pek çok kampanyaya, hediyeye ulaşabilirsiniz. Bu açıdan fırsat dolu bir mobil uygulama olan KazandıRio, kolay keşfedilen tasarımı sayesinde de indirildiği gibi hızlıca kullanılabiliyor. Farklı işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlara indirilebilmesi de KazandıRio uygulamasının oldukça kapsayıcı bir hizmet sağlamasını kolaylaştırıyor. Akıllı telefon mağazalarında ücretsiz olarak sunulan mobil uygulama, böylece tüketicilerin kapak, kupon ve şifre toplama derdine de son vermeyi amaçlıyor. Sunulan birbirinden farklı ödül ve kampanya seçenekleri de fırsatları yakalamak isteyen kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Daha ayrıntılı bilgi almak için markanın web sitesini ya da uygulamasını inceleyebilir, KazandıRio şikayet ve yorum sayfamızdaki tümüyle reel kullanıcı geri bildirimlerini de inceleyebilirsiniz.

KazandıRio Nedir, Nasıl Kullanılır?

KazandıRio nedir diye bakıldığı zaman, ürünün bir mobil uygulama olduğunu, kola ve cipslerden çıkan şifreleri girerek çeşitli hediyelere ulaşmanızı sağladığını söylemek mümkün. Uzun yıllardır kola ve cips markalarının ürünlerinden alışılagelen şifre ve hediye sistemini bu sayede tek bir çatı altında toplayan uygulama, farklı pek çok hediyeye, fırsata ulaşılabilmesini sağlıyor. Peki KazandıRio nasıl kullanılır? Öncelikle uygulamayı farklı işletim sistemlerine sahip pek çok akıllı telefona indirmek mümkün. Google Play Store, App Store ya da Huawei AppGallery uygulama mağazaları üzerinden mobil cihazınıza indirebileceğiniz KazandıRio, üye olup hesabınız ile ilgili işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. KazandıRio anlaşmalı yerlere bakıldığı zaman da uygulama içerisinde Pepsi, Doritos, Yedigün, Fruko, Ice Tea, Ruffles gibi pek çok markanın ürünlerinden çıkan şifreleri okutabiliyorsunuz. Kapak açma halkası ve ya da cips paketlerindeki beyaz şeritten çıkan 10 haneli şifreler, uygulama içerisinde kullanıp hediyeler kazanmanızı sağlıyor. Uygulamanın telif hakkı ise PepsiCo’da bulunuyor. Satın aldığınız cips ve kolalarda yer alan şifreleri uygulama içerisinde okuttuğunuzda uygulama da şifre kodunu alıyor ve karşılığında size bir ödül verebiliyor. Bazı ödülleri direkt kullanabildiğiniz gibi bazılarını da doğrudan alamıyorsunuz. Kimi ödül günlük internet kazanımı oluyorken kimi ödül de Okey Plus hediyeleri verebiliyor. Cipslerin şeritlerinden çıkan şifrelere karşılık olarak uygulama içerisinde çıtır para sistemi de bulunuyor. Bunlar bir kumbarada birikiyor ve istediğiniz zaman anlaşmalı bir bakkala giderek bunu nakitmişçesine kullanıp satın alma gerçekleştirebiliyorsunuz. KazandıRio hesap silme işlemleri içinse firma ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

KazandıRio İletişim

KazandıRio iletişim içerisinden ihtiyacınıza yanıt vereni kullanarak doğrudan firma ile irtibata geçebilirsiniz. Örneğin, firmanın sosyal medya adreslerini takip edebilir ve yorum bölümlerinde geri bildirimlerinizi paylaşabilirsiniz. Uygulama PepsiCo’ya bağlı olduğundan KazandıRio müşteri hizmetleri numarası olarak da PepsiCo iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Buna göre içecekler için 0850 281 44 99, yiyecekler için 0850 281 33 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Uygulamaya yazılı yoldan ulaşmanız gerekiyorsa da yine uygulamanın telif hakkını üzerinde bulunduran PepsiCo’nun [email protected] ya da [email protected] elektronik posta adreslerine yazabilirsiniz. Dilerseniz KazandıRio şikayet ve yorum sayfamızda da tümüyle reel kullanıcı değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Uygulama kalitesi, kullanıcı deneyimi, hesap silme gibi pek çok konuda yapılan yorumlar sizin de sorularınıza yanıt sağlayabilir. Arzu ederseniz siz de KazandıRio yorumlarınızı burada paylaşarak geri bildirimlerinizi öne çıkarabilirsiniz.