Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Mobil Bankacılıkta Güvenlik Açığı Ve Mağduriyet

04 Eylül 2024 19:27

Akbank mobil arayüzünü kullanarak benim adıma 500.000 TL kredi çekildi. Bu işlem yapılırken benim sesli onayımı almaya gerek bile duymadılar. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ama Akbank mobil bankacılığın arayüzünü kullanarak bana mesaj gelmesi Akbank'ın açığıdır. Ben bu parayı asayişten takip ettirdiğimde K**** A**** adına IBAN'ı, T.C. kimlik numarası belli olan kişi adına Albaraka Türk'e gönderilmiş, oradan da ING Bankası'na aktarılmış. Bu mağduriyetimin giderilmesi için itiraz dilekçesi yeterli olmuyor. Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Bulsam krediyi kapatsam borcu kabullenmiş oluyorum. Nasıl bu kadar rahat bir tıkla onaysız, sormadan kredi verilir anlamıyorum. Durum sonuçlanana kadar kredi ödemelerini dondurmaları gerekmez mi? Bankanın hukuk bölümü yok mu? Akbank ile bir daha asla çalışmam, kimseyi de güvenlik açığı bulunan bu bankaya yönlendirmem.

05 Eylül 2024 10:53

21.000 TL ikinci havale şüpheli bulunarak durdurulmuş ama 29.980 TL havale onayım alınmadan teyit edilmeden gönderilmiş kişi belli T. C. Numarası belli hangi bankaya havale ettiği belli nasıl bloke konulup sorunum giderilmiyor

05 Eylül 2024 13:10

Akbank olarak ciddi bir güvenlik açığınız olduğunu düşünüyorum. Kredi ile havale arasında 1 dakika yok neden yüksek bir meblağ için sırmadan anında gönderdim yapıldı

05 Eylül 2024 20:59

Hesaplarım bloke olarak incelemeye alındı ama banka olarak hala 350 bin lira krediniz hazır diye mesaj atıyorsunuz Bu nasıl bir bankacılık anlayışı

09 Eylül 2024 21:20

Bankadan gelen cevap hata benimmiş. Lütfen herkes Banka mobil uygulamasından Ayarlar Güvenlik oradan da Yetki ve Limitlerime girsin. İnanamayacaksınız ama 30 küsur kalem her şeye açık 2 milyonluk 100 bin dolarlık limitlerimiz var BDDK izni ile verilmiş Her hesap açana her banka tanımlıyor. Bu bilgilendirme yapılmadan böyle bir uygulama olabilir mi

Serkan
Serkan

Geçmiş olsun güvenlik açığı mevcut maalesef, Banka elini taşın altına koymuyor, suçlu mudiler diyor, tuslamasaydiniz, şifreyi girmeseydiniz, cep tel antivirüs yükleseydiniz diye tavsiye sunuyorlar

Ahmet

Serkan bey sizi de tebrik ederim bizim gibi ağır mağdur olmamanıza rağmen sağduyu gösterip bankanın yapamadığını yapıp destek oluyorsunuz herkese

Teşekkür ederim

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Mobil Hesabımdan Hiçbir Onayım Olmadan Kredi Çekilmiş

14 Mart 2024 22:29
Kamer sonuçtan hiç memnun değil

Kamer
30 Temmuz 2024 15:03