Bestami sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 19:55

Vodafone Yanımda uygulamasından 'TL işlemleri, TL bakiyem' kısmına girince 'Tahsil edilmeyi bekleyen ücretler' yazıyor, 119,52₺ telsiz kullanım ücretim var gözüküyor. Yanındaki 'hemen öde' kısmına tıklayınca 'Tam Senlik TKÜ Paketi' diye paketler çıkıyor. Buradan 112₺'lik kolay paketi yükledim fakat telsiz kullanım ücreti hesabımdan düşmedi. Paramı alıp telsiz kullanım ücretini düşmediler. Elimde belge de var. Şikayetim giderilmezse CİMER ve Ticaret Bakanlığı'na da şikayet edeceğim. Kimsenin vermediği hizmet için para almaya hakkı yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda o şekilde TKÜ ödenmediğini, TL yüklemem gerektiğini söyledi. Uygulamada yazanları kendisine okuyorum, hala anlamıyor ve saçma bahaneler sunuyor. 'Yok, o şekilde ödenmez, e bu paketler niye var?' dediğimde, 'hemen öde'ye tıklayınca bunlar niye çıkıyor?' dediğimde, 'Uygulamanız güncel değildir' diyor. Elimde iki tane iOS ve Android sistemli telefon olduğunu, ikisinin de güncel olduğunu söylememe rağmen ısrarla 'güncel değil, ben uygulamayı sıfırlıyorum, 20 dakika sonra girin' dedi! İnternet üzerinden Vodafone TR'ye giriş yaptığımda da kolay paketlere girince buna benzer kolay TKÜ paketlerini görmekteyim. O da mı güncel değil!

25 Ağustos 2024 20:27 (Şikayetten 32 dakika sonra)
27 Ağustos 2024 21:22

Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde 24 saat içinde otomatik tkü borcumun ödeneceğini söylemiştiniz 48 saati geçti ama hala Vodafone Yanımda'da tkü borcum olduğu gibi duruyor herhangi bir düşüş olmadı?

01 Eylül 2024 18:12

Üzerinden 5 gün daha geçti hala tkü borcu düşmedi bir daha da irtibata geçmediler

Halime sonuçtan çok memnun

Talha sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2024 17:22
"Sorunum çözüldü teşekkürler."
Vodafone Tkü Paketi Aldım Telsiz Kullanım Ücretim Düşmedi
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 11:17

Vodafone Kategorileri