07 Kasım 2024 17:10

Bir haftadır Vodafone kullanıyorum ve Vodafone'a geçtiğimden beri Turkcell operatöründeyken arama yaptığım sırada duyduğum "sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz" anonsu yok. Yaptığım her aramada otomatik olarak sesli mesaja geçiyor. Gün içinde kaç arama yapıyorsam hepsinde ek ücretlendirme alınıyor. Müşteri hizmetlerine asla bağlanamıyorsunuz, uygulama üzerinden ise sorun olmadığı söylenip sadece bekletiliyorsunuz. Faturama yansıyacak olan ek ücretlendirmeyi kabul etmiyorum. Teknik arızaları yüzünden bu şekilde haksız kazanç elde ediliyor. Müşteri temsilcileri sorununuzu çözmek yerine görüşmeyi sonlandırmaya çalışıyor.

07 Kasım 2024 19:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
Elif
Elif
07 Kasım 2024 20:38

Arandım ve Aramamda sorunun benim arama yaptığım kişilerde olduğu söylendi ve bir çözüm bulunmadı ironik olan şu ki Vodafone a geçmeden önce konuştuğum insanlarla bu sorunu yaşıyorum birincil örnek annem ki kendisi herhangi bir ayarını değiştirmedi bana telefonda arama yaptığım tarafın ayarlarıyla alakalı olduğunu söyledi herhangi bir ayar değişimi olmamasına rağmen hala bu sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinden başka bir görüşmemde hattımı telesekreterlere aktif hale getirirsek düzeleceği söylendi ve aktifleştirildi diğer telefon konuşmam iste kendilerine ait bir sorun olmadığını ve karşı tarafla alakalı olduğunu söyledi tamamen çelişki dolu bir müşteri destek ekibi

27 Temmuz 2024 01:48
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Ocak 2025 14:21
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 20:03
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 09:33
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 11:44

Vodafone Kategorileri