Berk sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone'da Çekim Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

20 Kasım 2024 06:14

Yaklaşık bir ay önce tüm şirket hatlarımı Vodafone'a taşıdım. Fakat maalesef ne evimde ne de iş yerimde bu hatları kullanamıyorum. Bursa'da Balat'ta, İstanbul'da ise Bağdat Caddesi üzerinde oturuyorum. Buralarda interneti kullanamıyorsam nerede kullanacağım? Defalarca kez şikayet bırakmama rağmen "oturduğum bölgede internetin yavaş olduğunu ama bu sene bir yatırım planlamadıklarını" söylediler. Talebim, cayma bedeli yansıtmadan sadece kendi hattım için Vodafone'dan çıkmaktır.

Konunun hassasiyetini görmeniz için Instagram'da gezerken aldığım ekran kaydını da iletiyorum.

06 Aralık 2024 11:19

Vodafone Kurumsal'a geçmek yaptığım en büyük hata olabilir. Şirket hatlarımız ofisimizin olduğu bölgede asla çekmiyor. İnternet kullanamıyoruz. Şikayet edip hatlarımızı tekrar Turkcell'e taşımak istiyoruz dediğimizde ise cevapları "bizim yapabileceğimiz bir şey yok" oluyor. Ne kadar basarisiz bir şirket olduğu söylemek için fatura ödenmesi için SMS atıyorlar ve ödeme linki iletiyorlar. Gelen link dahi çalışmıyor!

20 Kasım 2024 06:34 (Şikayetten 20 dakika sonra)
20 Kasım 2024 17:04

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Kasım 2024 15:49

Öncelikle aranmadım. Arayıp ulasamdiysanizda şebekeniz genelde çekmediği için bu çok normal.

30 Kasım 2024 10:20

Arayıp kayıt bırakmama rağmen tekrar aranmadım. Yazılanlar tamamen yalandır.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
16 Ekim 2024 14:53
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 20:21

Gökhan
27 Temmuz 2023 14:58

30 Eylül 2023 14:18
Vodafone İnternet Sorunu Ve Aşırı Yavaşlığı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
19 Nisan 2024 01:15