Ugur sonuçtan çok memnun

Vodafone Yurt Dışına Arayamıyorum
31 Ağustos 2023 11:45
Ugur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Vodafone red20 tarif edeyim ve tarifimde 120 dakika yurt dışı arama var (23 ülke) ben başka ülkelerde arıyorum tabii ki yani daha önce arayabiliyordum. Son bir aydır arıyorum bir anonsla karşılaşıyorum yurt dışı yönüne aramaktasınız. 15 saniye onu yaptıktan sonra aramam da hattan düşüyor gerçekleşmiyor.
Bugün bunun için Vodafone'u aradım iki defa bir defasında 7 dakika 1 defasında 38 dakika beklettiler beni ama hala aynı. En kötüsü de neydi biliyor musun hanımefendi beni altı defa bir iki dakika bekletirdi. Ve üst arkadaşlarımla da görüştüm ve bir tane... Zekalı arkadaşı şey demiş bu arkadaş 120 dakikasını bitirdi için arayamıyorum. Fıttırdım tabi hayatımda duyduğum en s... Ca cevap dedim ki arayamadığım için zaten sizi aradım nasıl oluyor bitirmiş olabilirim ki. Neyse dediler saat ayarlarınızı yapıyoruz telefonu beş dakika kapatın biz telefonu kapattıktan sonra. Tamam onu da yaptım 10 dakika kapalı tuttum. Ama sonuç yine aynı herhalde bu seferde şey demez o dost arkadaş 5 dakika yerine 10 dakika

31 Ağustos 2023 13:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
06 Eylül 2023 09:25

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2023 17:56
Ugur
Ugur
07 Eylül 2023 17:57

Teşekkürler

Fatos sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 12:25
vodafone-fatura-sorunu-ve-yaniltici-bilgilendirme-3.pdf
vodafone-fatura-sorunu-ve-yaniltici-bilgilendirme-2.pdf
vodafone-fatura-sorunu-ve-yaniltici-bilgilendirme-1.pdf
Eşref sonuçtan memnun

Eşref
09 Şubat 2024 14:52
"Vodafone müşteri temsilcisi arayarak ücret iadesi yapılacağını iletti, kendilerine teşekkür ederim."
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 00:07

11 Eylül 2024 22:28