Vodafone UpCall Giriş Yapamıyorum Yardım Lütfen

31 Ocak 2024 23:412.086

UpCall üyeliğim bulunmaktadır. Giriş yapmak istediğimde numaramı yazdıktan sonra yeni kod göndereceğiz lütfen bekleyin diyor fakat uygulamaya giriş yapmıyor. Bunun nedeni nedir? Girişi nasıl sağlayabilirim? Bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? Acilen

1 Şubat 2024 12:49 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Vodafone ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Belirttiğiniz şikayetle ilgili takip ve inceleme sürecini başlattık. Sizi en kısa sürede arayarak konuyla ilgili detaylı bilgiyi paylaşacağız. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

1 Şubat 2024 12:51

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

1 Şubat 2024 13:58

2 Şubat 2024 17:18

Fatma
2 Şubat 2024 17:23

Teşekkür ederim sorunumu çözdüm 🙏

2 Şubat 2024 17:53

Iletmis oldugunuz sikayetiniz icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik, ancak ulasamadik. Ihtiyacimiz olan ek bilgileri tamamlayamadigimiz icin, probleminize cozum sunamiyoruz. Sikayetiniz devam ediyorsa, dijital asistaniniz TOBI uzerinden veya Vodafone Musteri Hizmetleri’ni arayarak bize ulasabilirsiniz.

15 Ekim 2024 06:251.036

UpCall üyeliğim bulunmaktadır. Giriş yapmak istediğimde, giriş yaptıktan sonra uygulamadan herhangi bir bildirim alamıyo...

30 Mart 2024 05:232.275

"Müşteri temsilcisine teşekkür ederim güzel bir dilde anlattı bana çözümün ne olduğunu."

Vodafone'a Giriş Yapamıyorum

25 Kasım 2023 04:07783

"Teşekkürler"

Vodafone Yanımda Uygulaması Kod Sorunu

3 Ocak 2025 03:11526

"Teşekkürler"

Doğrulama Kodu Gelmiyor, Uygulamaya Erişemiyorum

24 Mayıs 2025 14:50233

Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparken şifreden sonra 4 haneli doğrulama kodu yazmamı istiyor ama asla bu kod numa...

Tümünü Gör

Tuğba
Vodafone Fazla Fatura Yansıttı Mobil Ödeme

Vodafone FazlaFatura Yansıttı Mobil Ödeme

Yüsra
Vodafone Faturamda iTunes Ve Apple Ödemesi Var Ben Apple Kullanmıyorum!

VodafoneFaturamda iTunes Ve Apple Ödemesi Var Ben Apple Kullanmıyorum!

Tokatlı
Vodafone Portutel Diye Bir Şeye Abone Olunmadı!

Vodafone PortutelDiye Bir Şeye Abone Olunmadı!

Enes

Öne ÇıkanKonular