Vodafone Sahte Adaptör Sattılar

Vodafone Sahte Adaptör Sattılar
02 Nisan 2024 09:47

Vodafone ismi altında Bartu iletişimden 17 Haziran 2023 yılında iki adet iPhone 13 cep telefonum için şarj adaptörü aldım. Aldığımda satıcıya iki üç sefer orijinal mi diye sorduğumda kesinlikle orijinal olduğunu söylediler. Daha sonra şarj adaptörünü kullanmaya başlayınca telefonumda kasmalar ve donmalar olduğunu fark ettim. Bayiye tekrar götürdüm ve bayi sadece bu şarj adaptöründe sıkıntı olduğunu ve yenisiyle değiştirelim dedi. Daha sonra yeni aldığım şarj aletini kullandım fakat aynı sorunlar devam edince İzmir Troy Apple servisine telefonumu götürdüm. Servis telefonumda sıkıntı olmadığını şarj cihazı yüzünden olduğunu söylediler ve yazılımına sıkıntı yaptığını söylediler. Tekrar bayiye geldim bu durumu anlattım fakat bayi hala adaptörün orijinal olduğunu seri numaralı olduğunu söyledi. Ekte fatura ve orijinal şarj aleti ve sahtesinin fotoğrafını attım. Bayi bayağı 1 yıl önce aldığım fiyatı geri vermek istedi ama o fiyatla yeni bir şarj cihazı dahi alamıyorum. Bundan dolayı aradaki farkın ve zararımın karşılanmasını istiyorum ve bayiye cezai işlem uygulanmasını istiyorum. Bayi ayını zamanda Vodafone ismini kullanıyor. M

02 Nisan 2024 10:23 (Şikayetten 35 dakika sonra)
04 Nisan 2024 10:24
Adem
Adem
04 Nisan 2024 15:58

Henüz bir çözüm sağlanmadı sabah Vodafone tarafından aradılar ama bir çözüm yok geri dönüş yapacaklarını söylediler

06 Temmuz 2023 15:35
vodafone-bayisi-apple-sahte-adaptor-satisi-1.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 17:41
Vodafone Cihaz Ekran Sorunu