Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone İzinsiz Ticari Elektronik İleti Gönderiyor

Vodafone İzinsiz Ticari Elektronik İleti Gönderiyor
14 Ekim 2023 15:58

Vodafone iznim olmadan ticari elektronik ileti göndermektedir. IYS'den izinleri kaldırdım, gelen SMS'ler üzerine şikayet kaydı oluşturdum. Halen daha her gün SMS atıyorlar. Sizin hiçbir yerde çekmeyen operatörünüzü ne yapalım? Web sitesine giriyoruz şikayetimizi birine aktaralım da çözelim diye, şikayet yazmak için abonesi olmamız lazım, başka şekilde giriş yaptırmıyor. Ne bir mail adresi var ne canlı destek var. Ben seni neden arayayım ki? Ayrıca gelen SMS'lerdeki SMS aboneliğinden çık kısmı çalışmıyor. Halen gelmeye devam ederse farklı yollara başvuracağım. Biraz da siz uğraşın.

25 Ekim 2023 10:00

Vodafone gönderdiği Ticari Elektronik İleti'ler yasal değil. SMS'te yer alan vftr.co/iletisimizni linkinden defalarca SMS iptali kaydı oluşturmama rağmen ve defalarca ticaret Bakanlığına şikayet etmeme rağmen halen daha SMS atmaya devam etmekteler. Siz kendinizde bu hakkı nerede buluyorsunuz? İleti Yönetim Sistemi'nden izinleri iptal ettim, gönderdiğiniz linkten iptal ettim. Halen daha nasıl Ticari İleti gönderebiliyorsunuz? Bana bir anlatın?

24 Ekim 2023 21:09

16 Ekim 2023 20:05

Vodafone ısrarla ticari elektronik ileti göndermeye devam ediyor. IYS'den izinleri kaldıralı haftalar oldu, yasal süresi ise 3 gün. Ama halen her gün SMS atıyor. SMS'in son kısmında olan http://vftr.co/iletisimizni linki ise çalışmıyor, mysql hatası veriyor, yani yine kendi altyapı problemleri. Vodafone nerede iyi performans göstermiş ki tercih edelim, daha kendi iletişim izin sayfanız bile çalışmıyor.

14 Ekim 2023 18:36 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2023 15:43

Ulaşmak istesem ben arardım. Bana bir daha SMS göndermeyin.

15 Ekim 2023 20:19
16 Ekim 2023 20:02

Mesaj göndermeyin diyorum, bunu yapmak yerine beni aramayı tercih ediyorsunuz. Bugün yine mesaj geldi. http://vftr.co/iletisimizni adresiniz çalışmıyor. Bıktım sizden.

Barış
Barış

Ben de aynı durumdayım. Ben 2 defa aradım, kapattıklarını söylediler ama yine mesaj gelmeye devam ediyor. Artık daha ciddi mercilere gideceğim, başka çare kalmadı.

vodafone-izinsiz-ticari-elektronik-ileti-gonderiyor-1.jpg

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
07 Ağustos 2024 18:41
Vodafone'dan Gelen Bitmeyen SMS Kabusu
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Mart 2024 12:10
Sürekli Gelen Vodafone SMS'LERİ
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 20:14
izinsiz-ticari-sms-gonderimi-ve-yasal-hak-ihlali-1.jpg