Vodafone İnternet Aşımı Ve Fatura Şoku

28 Kasım 2024 21:45877

Vodafone 17 Kasım'da saat 13:37'de ilk internet aşım mesajı geldi.
Ben de trafikte yol halinde herhalde bitti deyip 175 TL'ye ek 3 GB internet paketi satın aldım ama SMS'ler durmuyor, 13 adet aşım mesajı geldi ve 15:22'ye kadar SMS geldi. 10 ile 20 dakika aralıklarla ben de internetimi kapattım.
Sonra çağrı merkezi numarası almak için internetimi 18:14'te tekrar açtım, yine aşım mesajı geldi. Çağrı merkezi personelini aradım, bunlar ne mesajı diye. "Faturanız çıkmadan göremeyiz, hatta faturanız çıkınca arayın. İndirim tanımlarız" dedi. Ben de en fazla 200-300 TL bir şey gelir diye düşündüm. Bugün faturama baktım. 1.730 TL internet aşımı, 175 TL ek aldığım paket ile 2.144,80 TL fatura yansımış.
Bugün arıyorum çağrı merkezini, karşı tarafın telefonu çekmiyor, 3 aramamda da aynı sorun var. İlkinde, mesaj gelmiş, internetinizi kapatsaydınız diye bir şey yapamayız isterseniz dedi ve sesinizi tam anlayamıyorum dememe rağmen telefon kapandı, sonra dönmedi. İkinci kez aradım, bu da benzer şeyler söyledi ama ben kendi inisiyatifimi kullanıp 1.000 TL indirim tanımlayabilirim dedi. Ben de indirim istemiyorum, 4-5 dakikada bu kadar hızlı internet nasıl biter dedim. Sonra üçüncüde SMS'lere bakın dedim, 2 dakika bekletti. Mesajları okudu, evet bir yanlışlık var dedi. Bu kadar kısa sürede çok fazla SMS gelmiş, fatura itirazı için Vodafone Yanımda Tobi'den fatura itirazı yaptırdı. Ama koskoca şirket bunun kaynağının neden olduğunu diyemedi. Pes ve ben de buradan çözüm bekliyorum. Bilen varsa söylesin lütfen, paket harici 2 saate 16 GB interneti nasıl bitirmiş olabilirim? Araç kullanırken. Video da gelen SMS'ler var.

2 Destek
28 Kasım 2024 22:04 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2024 16:04

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız problemle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz telefon görüşemiz sonrasında, ekiplerimize bilgi vererek gerekli işlemleri başlattık. Talep çözümlendiğinde size yeniden ulaşarak bilgi paylaşacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

2 Aralık 2024 21:26

Beni kimse aramadı. Bugün faturamı banka uygulamasından kontrol ettiğimde 1.144,80 TL fatura inmiş ve ben bu faturayı ödemedim. 542 aradım şevval hanım ve zeynep hanım ile görüştüm yine bu işten anlamayanlara denk geldim. Bana 700 küsur tl iadeniz diğer aylarda gelecek ödemelerinizden düşecek dedi. Bazen dönem dönem hatalar olabiliyor size iade yapılmış ama dedi bende tarife ücretim hariç kalanı düşün dedim. İade yapılmış size düşecek diyor. Neyse dedim tarifem 21 kasımda yenilendi gelecek aya ait tarife aşım ücreti çıkmış diyor size aşım mesajı gelmiş dedi. Daha 20 GB internetimden 1 MB gitmemiş nasıl oluyor dedim 21 dakika görüşmem sürdü SMS bulamadı. Size ekran görüntümü atıyorum. İlk defa Vodafone geçtim resmen pişman ettiniz. Sağ olsun en son 542 den büşra hanım ile görüştüm kayıt bıraktırdı. Fakat ben 1.144.80 TL kabul etmiyorum. 200 TL tarife ücretini alın kalanını iptal ediniz. Ayrıca gelecek aya ait daha kullanmadığım aşımı da iptal ediniz.

4 Aralık 2024 23:41

Vodafone ya hattıma sorun var ya da sizler kullanıcıların üzerinden haksız kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz pazartesi günü 488,98 yazan aşım yapmayan fatura şimdi ne oldu ise 578,94 TL aşım yapmışım görünmekte şu an hala 20,62 GB internet ve 1979 dakika kalan 243 SMS kalan varken aşım aşım yapmışım gibi saçma borç her gün artıyor. Ben geçen ay haksız yazdığınız 1.144 TL ile bu aşım diye yazan tutarları kabul etmiyorum acil düzeltiniz aksi durumda yasal yollara başvuracağımı şimdiden bildirmek isterim.

10 Aralık 2024 23:15

İade 730 TL 5 iş günü içinde yatıracaklarını belirttiler hala yatmadı diğer sözde aşım olan içinde aynı tutarda alacak yazdıklarını söylediler hala bir hareket yok bekliyorum. Ama Vodafone pişmanlık olduğunu anladım operatörümü değiştiriyorum.

29 Ocak 2025 01:40962

13.01.2025 tarihinde, Vodafone müşteri temsilcisi ile bir görüşme yaptım. N...

1 Destek

Vodafone'un Yanıltıcı Faturalandırma Sorunu

30 Ocak 2025 16:36400

Vodafone operatörün kötü hizmet kalitesi. Vodafone faturama internet aşımı olduğu gerekçesi ile 515 lira ek paket bedeli...

1 Destek

15 Mart 2025 18:07306

17 Şubat'tan 9 Mart'a kadar geceleri Vodafone internetim kendi kendine bitti. Faturam 6 Mart akşam saat 24'te kesiliyor....

Vodafone İnternet Paketinde Anlamsız Aşım Sorunu

16 Ocak 2025 19:561.918

"İlgilenen temsilci çok iyiydi teşekkürler"

Vodafone İnternet Paketinde Anlamsız Aşım Sorunu

Vodafone'un Yanıltıcı Aşım Paketleri

11 Aralık 2024 08:391.654

"Hızlıca çözüm sağlandı teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Vodafone Sınırsız İnternetin Kullanım Yavaşlığı

Vodafone Sınırsızİnternetin Kullanım Yavaşlığı

Enes
Vodafone Mobil Hat İnternet Sorunu!

Vodafone MobilHat İnternet Sorunu!

Seçkin
Vodafone Dört Yıldır Aynı Sorunla Karşılaşıyorum!

Vodafone DörtYıldır Aynı Sorunla Karşılaşıyorum!

Vodafone İnternet Paketimi Kullanmama Rağmen Bir Günde Bitmesi!

Vodafone İnternetPaketimi Kullanmama Rağmen Bir Günde Bitmesi!

Selin
Vodafone  Bıktım Artık!

Vodafone  BıktımArtık!

Ercan
Vodafone Tl Bakiyem Olmasına Rağmen Arkadaşıma Paket Yükleyemiyorum!

Vodafone TlBakiyem Olmasına Rağmen Arkadaşıma Paket Yükleyemiyorum!

Eren

Öne ÇıkanKonular