Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hat Devir Ücreti Ögrenci İndirimi

15 Kasım 2023 01:23

Vodafone şubelerde hat devri işlemi sırasında, yeni hat alıyormuş gibi ücret isteniyor. Müşteri hizmetlerini arayınca hat devri işlemi ücreti sadece 46 TL olduğu söylendi, yani anlamadım bu nasıl bir ücret tarifesi. Aradaki fark çok fazla, hat devrinde zaten paket bozumu ücreti de çıkıyor. Şu anda üniversite öğrencileri çok zor şartlarda okumaya çalışıyorlar,1TL nin hesabını yaparak geçinmeye çalışıyorlar. Milyonlarca öğrenci anne-baba üzerine alınmış GSM hattını kullanıyor. Devletin sunduğu bazı fırsatlardan yararlanmak için hattı kendi üstüne alması gerekiyor. Bu ücret farkıyla alakalı bir düzenleme yapılsın lütfen. En azından öğrenciler için bir kolaylık sağlansın. Bir an önce bu duruma bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

15 Kasım 2023 04:15 (Şikayetten 2 saat sonra)
15 Kasım 2023 13:24

Bekliyorum teşekkürler

17 Kasım 2023 15:17
17 Kasım 2023 16:44

Arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir şey yapamıyorlar faturalı hat kullanıyorum bir de üstüne cayma bedeli çıķtı daha fazla uğraşırsak borçlu çıkacağız CİMER'e şikayet edin en iyisi oda babanızı babanıza şikayet etmek gibi bir şey olacak.

Emir
Emir

Katılıyorum bu kadar yüksek ücret çıkarılması çok mantıksız. Hele ki üniversite öğrencileri için teknoloji destek kapsamında telefon ve internet desteği bulunurken Vodafone'nın öğrencilerden bu denli yüksek ücret istemesini doğru bulmuyorum.

Sude
Sude
Şikayeti Çözüldü

Hocam sorununuza çözüm bulabildiler mi acaba? Ben de hat devri yapmak istiyorum ama ayrıca bir de mevcut taahhüt bozulduğu için tarife ücreti de artıyor. Size yardımcı oldular mi

Emre

Hayır şu an hiçbir şey yapmadılar

Gülbahar
12 Kasım 2023 10:19
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
17 Ekim 2023 11:33