Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 10:03

Ek paket alamıyorum. İşlem talebiniz gerçekleştirilememiştir. Yapabileceğiniz tüm işlemler için Vodafone Yanımda'yı veya www.vodafone.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B003 böyle bir mesaj geliyor. Ek pakete ihtiyacım var, defalarca denedim olmuyor. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sorunumun giderilmesini istiyorum.

02 Ağustos 2024 17:43

Vodafone ek paket alamıyorum aylık gamer paketi alıyordum her ay ama bu ay sorunla defalarca denedim olmadı söyle bir SMS alıyorum için işlem talebiniz gerçekleştirilememiştir. Yapabileceğiniz tüm işlemler için Vodafone yanımda'yi veya www.vodafone.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz. B003 sorunumun en kısa sürede giderilmesini istiyorum

02 Ağustos 2024 17:41

Vodafone ek paket alamıyorum aylık gamer paketi alıyordum her ay ama bu ay defalarca denedim ama olmadı söyle bir SMS alıyorum için işlem talebiniz gerçekleştirilememiştir. Yapabileceğiniz tüm işlemler için Vodafone yanımda'yi veya www.vodafone.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz. B003 sorunumun en kısa sürede giderilmesini istiyorum

02 Ağustos 2024 17:31

Ek paket alamıyorum aylık gamer paketi alıyordum her ay ama bu ay sorunla karşılaştım ve alamıyorum 13 gün geçti hala alamadım için işlem talebiniz gerçekleştirilememiştir. Yapabileceğiniz tüm işlemler için Vodafone yanımda'yi veya www.vodafone.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz. B003 böyle bir SMS alıyorum ve paketim olmuyor acilen sorunumun giderilmesini istiyorum

27 Temmuz 2024 13:26 (Şikayetten 3 saat sonra)
28 Temmuz 2024 18:19

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Temmuz 2024 21:13

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2025 06:54
Vodafone Ek Paket Sorunu: 1 Aydır Çözüm Bekliyorum
Yasin sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2025 18:29
"Çok memnun kaldım çoh hızlı tamamlandı. Teşekkürler..."
Yigit sonucu yetersiz buldu

22 Ocak 2025 16:34