Vodafone E-sim Den Fiziksele Geçiş Sorunu

19 Kasım 2023 21:18

Merhaba, bugün sizlere e-SIM kullanırken fiziksel SIM'e geçiş yaparken nasıl büyük bir sorunla karşılaştığımı anlatacağım. Öncelikle belirteyim, Vodafone'dan pişmanlık duydum. Ben saat 11:10'da SIM değiştirmek için Vodafone Eyüpsultan şubesine gittim. İlk dükkana girdiğimde, dükkandaki kadının ilgisiz tavırları dikkatimi çekti. Neyse, SIM kart işlemini hallettim ve 120 TL SIM kart ücretini ödedim. Beşiktaş'ta bana 200 TL demişlerdi, Çarşı şubesinde ise SIM kartımın 10 dakika içinde aktif olacağını söylediler. Ben de bekledim, ancak hattım 10 dakika içinde açılmadı. 1 saat, 2 saat, 3 saat geçti ve hâlâ açılmıyordu. Bu şekilde tam 6 saat bekledim. Bu süre zarfında müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri, bu işlemin kendilerinden kaynaklı olmadığını söyleyip şubeyi aramamı önerdi. Şubeyi aradığımda, 'işleminiz zaten tamam' dediler. Geri müşteri hizmetlerini aradığımda ise, beni başka bir yere yönlendireceklerini söylediler. Yönlendirildiğim birim, 'Biz sizinle ilgilenmiyoruz, burası başka birim' dedi ve bu şekilde dört defa aktarılma yaşadım. En sonunda bir müşteri hizmetleri temsilcisi, hattımın seri numarası ile telefon numaramın uyuşmadığını söyledi. Bu bilgilendirme sayesinde şubeyi aradım ve şubedeki beyefendi, 'Gün içinde gelin, hallederiz' dedi. Şubeye gittiğimde fark ettim ki, üzerime başka bir hattı yedek SIM olarak vermişler. Bunu yapan kişi, sabahki Vodafone çalışanıydı. Eyüp Şubesi'ndeki bu işlemi oradaki beyefendi saat 16:00 sularında halletti. 'Siz bize yanlış numara söylemişsiniz' diyerek umursamaz bir tavırla benimle konuştu. Benim e-SIM olan tek hattım vardı ve bu, fiziksele dönüştürülecekti. Fiziksel olan hattımı yedek SIM'e taşıyarak bana vermişler. Gerçekten Vodafone'un müşteri hizmetleri ve şubeleri çok uğraştırdı beni. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Vodafone müdürlüğünden yardım bekliyorum.

20 Kasım 2023 12:01 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Kasım 2023 12:16

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2023 12:26

Merhaba hiçbir şekilde bir arama gelmedi

22 Kasım 2023 12:35

22 Kasım 2023 17:19

Hiçbir şekilde aramıyorlar

26 Haziran 2023 20:02
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Ağustos 2025 19:20
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone E Sim Okumuyor

10 Ağustos 2023 00:03

15 Eylül 2023 19:56
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 04:19
Vodafone E-SİM Mağduru Ve Kimsenin Arkasında Durmaması