Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Cihaz Kampanyası İçin Müşteri Limit Puanlama Sistemi

07 Nisan 2024 10:50

20 aydır Vodafone faturalı hat müşterisiyim. Faturalarım düzenli ödeniyor. İlk altı ayda tarifeye ek olarak cihaz aldım ve düzenli şekilde borcu bitmesine rağmen müşteri limit puanım hâlâ eksi bir olarak gözüküyor. Düzeltmenizi veya ilgili birimin düzeltmesini acilen talep ediyorum. Cihaz ve aldığım aksesuarların borcu bittiği zaman müşteri limit puanımın sistem üzerinden eksi birden düzeltilmesi gerekiyor. Düzeltilmemiş olması nedeniyle şikayet biriminin acilen konuyla ilgilenmesini rica ederim. Teşekkürler.

22 Nisan 2024 13:49

20'aydır Vodafone faturalı hat müşterisiyim faturalarım düzenli ödeniyor tarifeye ek aldığım cihazların borçları düzenli şekilde ödendi ve bitmesine rağmen müşteri limit puanım halen daha eksi 1'gözüküyor düzeltmenizi veya düzelttirmenizi acilen konuyla ilgilenmenizi tavsiye ederim, müşteri limit puanım çıkması gerekiyor Vodafone cihaz haklarından müşteriyi mahrum ediyor önceki tarifeye ek aldığım cihazlar düzenli ödenip bitti halen daha eksi 1'gözüküyor saçmalığa son verilmesini acilen talep ediyorum.

10 Nisan 2024 21:58

10 Nisan 2024 21:54

20'aydır Vodafone faturalı hat müşterisiyim tüm faturalarımı düzenli ödeme yapıyorum ve tarifeye ek aldığım cihazların borçlarını düzenli ödeyip bitirmeme rağmen hattım kısıtlanmadı kapanmadı müşteri limit puan durumu halen daha eksi 1'gözüküyor acilen eksi 1'den düşürülmesini talep ediyorum.

08 Nisan 2024 21:50

20'aydır Vodafone faturalı hat müşterisiyim faturalarım düzenli ödeniyor ilk aldığım cihazın ve aksesuarların taksit borcunuzu düzenli ödedim ve bitti cihaz kampanyam sona erdi son bir yıldır cihaz borcunu düzenli ödediğim halde müşteri limit puanım eksi 1'gözüküyor Vodafone şirketinin bu hatayı düzeltilmesini talep ve arz ederim müşteri limit puanım düzenli ödemelere göre ve limit puanım çıkması için gereken süreyi doldurdum eksi 1'den düşüş sağlanması gerekiyor.

08 Nisan 2024 21:49

Çözüm sağlanmadı Vodafone ilgilenmedi

08 Nisan 2024 21:47

07 Nisan 2024 11:40 (Şikayetten 49 dakika sonra)
08 Nisan 2024 14:57
Osman
Osman
08 Nisan 2024 18:05

Şikayetime çözüm sağlanmadı müşteriniz olarak cihaz hakkımı kullanmak istiyorum

Düzenli Ödeme Yapmama Rağmen Müşteri Limit Puanım Oluşturulmuyor

Göktuğ
27 Mayıs 2025 13:05
Düzenli Ödeme Yapmama Rağmen Müşteri Limit Puanım Oluşturulmuyor
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
07 Mart 2024 13:22
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Cihaz Limit Puanımda Sürekli Sorun Ve Çözüm Eksikliği

Güven
13 Ekim 2025 20:49
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Düzenli Ödememe Rağmen Cihaz Alamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Barış