Soner sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Borç Alacak Sayfası Hata Verdiği İçin Kalan Paramı Alamıyorum

Vodafone Borç Alacak Sayfası Hata Verdiği İçin Kalan Paramı Alamıyorum
22 Kasım 2023 02:12

Merhabalar Vodafone faturasız hattımı başka bir operatöre taşıdım. Ancak Vodafone alacak borç sorgulama ekran ına girdiğimde bilgilerimi yazıyorum ancak sürekli hata veriyor. Bilgilerinizi kontrol edin diye. Bu konuda çok mağdur insan olduğunu gördüm. E devlet üzerinden yönlendirilen linkte de aynı sorun var. Sayin Vodafone yetkilileri en kısa sürede bu hatanın düzeltilmesini rica ediyorum.

03 Aralık 2023 23:25

Ek
03 Aralık 2023 23:24

22 Kasım 2023 03:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Kasım 2023 15:53
Soner
Soner
03 Aralık 2023 23:08

Beni aradılar IBAN aldılar 5 iş günü içinde iade edilecek yazdılar 11 gün olmuş iade yapılmadı. Borç alacak sayfasının bilinçli olarak çalışmadığını insanların para iadesinin yapılmaması için yapıldığını düşünmeye başladım.

Nazlı
04 Aralık 2023 08:34

22 Eylül 2024 09:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 14:43

06 Ekim 2024 23:47
Vodafone Fatura Yanıltması ve Çözüm Eksikliği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 17:49

Vodafone Kategorileri