Vodafone 218 Liralık Tarifemi Tek Taraflı 1050 Liraya Çıkarıyor. Acil!

31 Mayıs 2024 02:10300
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim problemim giderildi

Vodafone red tarifesindeyim yıllardır sadık müşterisiyim. Ödemelerimi düzenli olarak yapmaktayım. 218 lira olan tarife ücretin 1 Haziran itibariyle 1050 liraya çıkarılmak isteniyor. Bu durum markaya olan sadakatimi derinden sarstı. Bu uygulamayı hayata geçirirse Vodafone mağdur olacağım açıktır. Tarifeye yeni girmiyorum zaten yıllardır tarifedeyim. 31 Mayıs yarın son gün. Lütfen tarifemi ülke ekonomik gerçeklerine göre, 5 kat değil makul seviyede yükseltin. Vodafone tek taraflı aldığı bu kararla tüketicisi olarak beni büyük mağdur etmektedir. Makul bir artışla tarifeye devam etme hakkımı kullanmak istiyorum

2 Haziran 2024 10:06

Vodafone 218 TL olan tarife ücretini 1050 lira yapıp beni mağdur etmiştir. Tarifem müşteri alımına kapalı olduğu halde zam yapılmış olması tam bir mağduriyet amacını doğrulamaktadır. Vodafone'un tek taraflı fiyatları değiştirme hakkı enflasyon la mücadele kapsamından daha büyük değildir. Yaptığı zam beş buçuk altı katı bulmuştur. Müşteri alımına kapalı olan bir hizmete zam yapmak bilgi teknoloji kurumu mevzuatları ile uyuşmamaktadır

31 Mayıs 2024 03:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2024 11:20

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2024 13:47

Telefonla arandım ama bir çözüm getirilmedi. Tek taraflı tarifeye 5 kat fahiş zam aynen duruyor. Lütfen aklı selime gelip 5 kat tarife zammının BTK mevzuatlarına da uymadığı tüm haklarım saklı olmak koşuluyla bildiririm

31 Mayıs 2024 13:50

Problem giderilmedi aynen devam ediyor. Vodafone tarafından çözülmüş bir durum yok. Tarife ücret 218'den 1.050 liraya çıkarıldı şu anda Vodafone yanımda uygulamasını da görüyorum. Bu haksız huzursuz bir durum. BTK'nın tavan ücretleri ile de uyuşmamaktadır. Mobil operatör şirketi ile kullanıcı arasında iki taraf var tek taraflı 5 kat artırım yapıp uyumamızı beklemesi içinde demokratik değil

31 Mayıs 2024 13:51

Aynı tarihten de devam etmek istiyorum artırımların enflasyon oranında olması ve önceden demokratik olarak kişiye bildirilmesi gerekir. Bu operatörden zoraki çıkış yapmamızı sağlamaya mahsus bir harekettir Vodafone yetkililerini göreve çağırıyorum Vodafone yetkililerini göreve çağırıyorum

31 Mayıs 2024 13:53

Mevcut abone ye hizmet almaya devam ederken 218 TL olan tarife ücreti 1050 liraya çıkarıldı bunun arkasında durabilir misiniz? Vodafone'un bu olmadığını düşünüyorum lütfen çözüm

2 Haziran 2024 21:22

Teşekkür ederim problemim giderildi

Fahiş Fiyat Artışıyla Müşteri Kaybı Riski

22 Ocak 2025 10:04364

"Sorunum çözüldü, arayıp hızlıca fiyatı daha makul bir ücretle değiştirdiler. Yetkili arkadaşa teşekkür ederim"

Vodafone Red Tarifeme Yüzde Yüz Zam Ve Çözüm Sunulmaması Mağduriyet Yarattı

20 Ağustos 2025 18:24123

"F*** beye tüm yardımları ve ilgileri için teşekkür ederim."

Tarife Bitmeden Yüksek Fiyat Artışı Mağduriyeti

7 Ağustos 2025 20:16139

Vodafone Red'li 18GB tarifesini kullanıyorum ve mevcut taahhüdüm 15.08.2025 tarihinde sona erecek. Ancak, tarife bitimin...

Vodafone Redli 20 Tarifesine Yapılan Yüksek Zam Mağduriyetimi Artırdı

29 Eylül 2025 15:02145

"Teşekkürler"

29 Mayıs 2024 00:08993

"Sorunum ertesi günü çözüldü, teşekkürler..."

Tümünü Gör
Vodafone Mobil Veri Hız Sabitleme Sorunu

Vodafone MobilVeri Hız Sabitleme Sorunu

Ahmet
Vodafone Red Hepsiburada Premium Sorunu

Vodafone RedHepsiburada Premium Sorunu

Vodafone Red'li 20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Vodafone Red'li20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Zeliha
Vodafone Red Yalan Söylüyor

Vodafone RedYalan Söylüyor

Muammer
Vodafone Red Tarifesi Haksızlığı!

Vodafone RedTarifesi Haksızlığı!

Gökhan