Kadir sonuçtan çok memnun

Türk Telekom'dan Vodafone'a Numara Taşımak Tam 11 Gündür Oyalanıyorum

10 Nisan 2024 03:12
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim uzun bir süreç oldu fakat her şey şu an mükemmel teşekkürler Vodafone”

Vodafone AŞ ile numara taşıma işlemlerinde problem yaşıyorum. Yaklaşık 11 gündür oyalanıyorum. 30.02.2024 tarihinde online internet bölümünden numaramı taşımak için yeni yalın 2024, 30 GB tarifeye 320 TL karşılığında başvuru yaptım. SIM kart 02.04.2024 tarihinde elime ulaştı ancak hattım hala aktif edilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda, e-Devlet onaylı numara taşıma işlemlerinde sorun yaşandığı belirtildi ve bana 20+5 GB, 326 TL'lik bir teklifle yardımcı olunacağı söylendi. Bu teklif kabul edilerek başvurum işleme alındı. Ancak, neden 30 GB'lık 320 TL'lik tarife varken 25 GB için 326 TL ödemem gerektiğini sorguladım ve tekrar online numara taşıma işlemlerinden yeni yalın 30 GB tarifesi için başvuru yaptım. e-Devlet üzerinden onayımı verdim ve hemen ardından müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim. Bana, yeni yalın 25 GB tarifenizin, yeni yalın 30 GB tarifesi için yaptığınız başvuru nedeniyle iptal edildiği söylendi. Ancak bugün, yeni yalın 25 GB tarifenizin aktif edildiği belirtildi ve herhangi bir çözüm önerisi sunulmadı. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Daha az internet paketi için fazla ücret talep ederek 320 TL'ye 30 GB vermek istemiyor musunuz? Destek talep ediyorum ve bu durumu şikayet etmeyi düşünüyorum.

10 Nisan 2024 04:06 (Şikayetten 53 dakika sonra)
11 Nisan 2024 15:49

Merhaba geri dönüş yapılacaktı hala ger dönüş yapılmadı bana

12 Nisan 2024 16:58

Hala dönüş yapılmadı bana hattınız açılınca iletişime geçeceğiz denildi fakat dönüş bekliyorum

14 Nisan 2024 17:49

Çok uzun sürdü fakat problemi gideri Vodafone müşteri hizmetleri teşekkür ederim.

14 Nisan 2024 17:54

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
08 Eylül 2024 16:27
Aktaş sonuçtan çok memnun

Aktaş
10 Eylül 2024 10:17
"İlginizden dolayı çok teşekkürler"

18 Aralık 2024 14:47
Vodafone'a Geçiş Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği