Tuğba
02 Mayıs 2024 06:32

Vivense firmasından yatak odası takımı aldım. Aldığımdan beri derdi bitmiyor. Bazanın vidalarını eksik atıp gittiler, rica minnet tekrar çağırdım yanlış vida atıp gittiler. Yatakta gıcırdama sesinden uyunmuyor. 2 aydır bekliyorum gelecekler sorunu gidermeye. Böyle kalitesiz, saçma sapan hizmet sunan firma görmedim. Zaten bir iletişim numaraları yok. Maille dert anlatmaya çalışıyorum. Araçları bozukmuş 2 aydır. Bundan banane, hizmet vermek zorundasın kusurlu malın için. Yatağımın acilen değişmesini istiyorum. Yoksa her yere şikayet edeceğim! Tüketici Hakem Heyeti, CİMER, savcılık her yer. Anlayış göstere göstere artık tak etti, dalga geçiliyor sanki. Sıfır bir baza nasıl gıcırdar ya nasıl bir basitlik, nasıl bir kalitesizlik. Acilen değişim istiyorum!

02 Mayıs 2024 10:54 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Vesile sonuçtan hiç memnun değil

Vesile
13 Mayıs 2024 10:34
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
08 Haziran 2024 04:19
Vivense Yatak Odası Takımı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
24 Ekim 2023 16:51

12 Ekim 2023 09:41
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 10:50
Vivense Yatak Odası Pişmanlığı