Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Yatakların Çökmesi Hakkında

Vivense Yatakların Çökmesi Hakkında
02 Eylül 2024 14:35

Vivense'den yaklaşık 2 sene önce yataklı baza aldık. Geçen sene çökme oluştu yataklarda ve geçen sene değiştirdiler. Bu sene garanti bitmek üzere, yine aynı sıkıntı devam ediyor ama kimseye ulaşamıyorum. Ne mail adresi ne telefon ile bağlanma, müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

04 Ekim 2024 13:07

Kimse sakın Vivense de ürün almasın ürünlerinin arkasında değiller değişim yapmıyorlar çivi gibi yatakları yatamazsınız aşırı kötü 2 aydır mağdurum kimse yardımcı olmuyor bilgimiz olsun arkadaşlar benim ağzım yandı sizin yanmasın piyasanın en kötüsü Vivense

30 Eylül 2024 17:13

2 eylülden beri Vivense ile mailleşiyorum 1 ay oldu hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar yatakları değişmek için alıp inceleme diyorlar yataklar çivi gibi batıyor neyin incelemesi anlamıyorum sakın bu firmadan alışveriş yapmayın yardımcı olmuyorlar ürünlerinin arkasında durmuyorlar Vivense pişmanlıktır

03 Eylül 2024 17:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, Sorunu görebilmek için görsel veya video iletebilir misiniz? İyi günler dileriz.

03 Eylül 2024 17:17

Merhaba mail attım ama bana garantinin bittiğini söylediler Ekim 2022 de aldım ürünü 2 sene garantisi olduğu halde bana garanti in bittiğini söylediler yardımcı olmadılar

06 Eylül 2024 22:42

Merhaba hala bir geri dönüş yapmadınız neyi bekliyorsunuz acaba?

16 Eylül 2024 20:24

2 eylülden beri Vivense ile mailleşiyorum bana olumlu bir cevap verdikleri yok yataklar çöktü yatılmıyor ve karşımda muhatap olacağım kimse yok garantisi Ekim gibi bitecek 15 gündür kimseden ses seda yok ekimin gelmesi bekleyen bir firma var diye tahmin ediyorum yazıklar olsun

23 Eylül 2024 15:20

Yaklaşık 2 eylülden beri yazıştığım Vivense ile 23 Eylül tarihi olmuş hala bir çözüm yok aldığımız yataklar çivi gibi batıyor 2 tane yatak çift ve tek olmak üzere video resim her şeyi attım bir çözüm bulunamadı hala daha neresi varsa yazacağım bunlardan sakın bir şey almayın aldırmayın piyasada yoklar günlerdir Lanet gelsin

25 Eylül 2024 12:35

25 Eylül 2024 19:36

Kaç kere göndereceğiz dalgamı geçiyorsunuz

26 Eylül 2024 16:32
vivense-yataklarin-cokmesi-hakkinda-1.jpg

Yataklar hakkında mail atıyorum bana bu şekilde dönüş yapıyorlar ben nerede yatacağım yataklar gelene kadar

Nilgün
31 Ağustos 2024 19:29