Murat
25 Aralık 2023 11:39

27 Ekim 2023 tarihinde Vivense firmasından (vivense.com) EB4206516967 sipariş numarası ile altı (6) adet Peste Sandalye QG3-225 aldım. Ürünler, planlanan teslimat tarihinden yaklaşık bir hafta gecikmeyle 5 Aralık 2023 tarihinde kargo ile tarafıma teslim edildi. Teslim aldığım ürünlerden bir tanesinin oturma minderi monte edilmemişti. Diğer iki (2) sandalye ise ayaklarında muhtemelen kısalık/uzunluk gibi bir uyumsuzluktan ötürü eğri duruyor ve sabit durmuyordu. Taşıma hatasını anlarım, kolilerden kaynaklanan sorunları da anlarım; ancak ürünün ayıplı ya da montaj edilmeden gönderilmesi, bir tüketici olarak benim açımdan kabul edilebilir bir durum değildir. Bu ürünle ilgili yaşadığım bu sorunların ve mağduriyetimin ivedilikle çözülmesini, gerekirse ürünlerin iade sürecine girmeden bir teknik destek ekibi ile montaj ve teknik destekle çözülmesini talep ettim. Yazılı şikayet bildirimim sonrasında bu üç ürünün iadesine karar verildi. 6 Aralık 2023 tarihinde bu üç ürün için iade süreci başlatıldı. Ürünlerin iadesini yaptım ve yenilerini bekliyorum. Evimde yaklaşık 1 aydır yemek masamda sadece üç sandalye bulunmakta ve bu durumdan dolayı mağduriyet yaşamaktayım. Bu süreçte firmadan bu mağduriyetimle ilgili hiçbir iletişim sağlanmadı ve derdimi telefonla bile anlatamadım. Çünkü firmanın destek hattı olan 0850 480 2535 numarasından müşteri temsilcisi ile görüşmek mümkün olmadı, her seferinde sorunumu vivense.com destek adresine yönlendiriyorlar. Sonuç olarak, 60 gün önce aldığım ürünlerin üç adedi hala tarafıma teslim edilmemiş durumda.

25 Aralık 2023 11:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Ömer
02 Mayıs 2024 15:34
Vivense Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunu
Vivense Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

22 Ağustos 2024 10:34

Kübra
29 Ocak 2024 12:42
Vivense Den Mutfak Masası Takımı Aldım Mağduriyet Üstüne Mağduriyet
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Bengisu
26 Kasım 2023 20:24