İsa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 18:46

V. 3.7.5x model numaralı Vestel televizyonum YouTube.com'a giriş yapmıyor. Vestel yetkili servisi aradığımda, bu sorunun giderilemez bir durum olduğunu söyledi. Benim gibi binlerce kişi mağdur olmuş ve Vestel buna bir çözüm üretemiyor; insanları yeni cihaz almaya yönlendiriyorlar. Vestel pişmanlıktır. Kimseyle iletişim kurulamıyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. Binlerce, belki de milyonlarca cihaz var ve herkes bu şekilde mağdur. Vestel müşteri hizmetlerinin yaptığı, yeni cihaz almaya yönelik konuşmalar oldu. Her yerde Vestel'in bu tutumunu anlatacağım ve kendi çevremde hiç kimsenin Vestel cihaz almasına izin vermeyeceğim.

08 Ocak 2024 10:11 (Şikayetten 3 gün sonra)
İsa
İsa
14 Ocak 2024 23:31
Vestel TV Youtube.com Girişi Olmuyor Sorunu Çözmüyorlar

Bu bir bahanedir sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz basit bir TV tamircisini aradım ve bu sorunu 200 TL'ye çözdü ama siz insanlara bahaneler uydurarak başınızdan salıyorsunuz o kadar servisiniz fabrikalarınız yazılımcılarınız var ama basit bir TV tamircisi kadar olamadınız bu utanç size yeter herhalde Vestel markası artık benim için bitmiştir görseli ekliyorum 200 TL hallettim

Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Şefika
23 Aralık 2023 17:18