Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Güncelleme Sonrası Çalışan Televizyonun Bozulması

Ahmet
24 Ocak 2024 14:48

Vestel 48FA7500 model televizyonumu 2016 yılında satın almıştım, 2020 yılına kadar memnun vaziyette kullandım. 2020 yılından sonra akıllı televizyon olmasına rağmen akıllı olan tek noktası Youtube.com da kapandı ve müşteri hizmetleri bu duruma hiçbir çözüm getirmedi. Ben de TV box alarak kullanmaya devam ettim. Taa ki 23 Ocak 2024 günü yani dün televizyonumuz versiyon güncellemesi yüklenecektir diyene kadar. V. 3.7.5 versiyonu mevcut olan televizyonumuza v. 3.7.6 versiyonu indirilmiştir ve yüklenecektir dedi. Tamam dedik yüklendi ve televizyonumuzu kapattıktan sonra daha da açamıyoruz. Ek olarak videoları yüklüyorum. İlk açılıştaki Vestel yazısı parlayıp geçiyor daha sonra görüntü yok fakat sesler gelmeye devam ediyor. Versiyon güncellemesinin hemen ardından olan bu arıza güncellemenin sağlam televizyonları bozmak amaçlı kasıtlı olarak mı yapıldığınını düşünmeme sebep oldu. Televizyonumuzun bir an önce ücretsiz bir şekilde adresimden alınıp onarılmasını ve tekrar adresime teslim edilmesini rica ediyorum aksi takdirde markanızı gereken her yere şikayetçi olacağım.
Zamanında yerli malı diye aldığımız markanın müşterisini kaçıncı kez mağdur etmesi hiç hoş bir durum değildir. Aynı yıl aldığımız diğer marka televizyonlarda Youtube.com da çalışmaktadır Smart özellikleri de çalışmaktadır, ama Vestel 2020 yılında çözüm bulamadığı Youtube.com sorununa Youtube.com firmasını suçlayarak kendini aklamaya çalışmıştır.

25 Ocak 2024 13:42 (Şikayetten 22 saat sonra)

Gökhan
18 Haziran 2023 18:13