İlkay sonuçtan çok memnun

Vestel Puzzle Buzdolabı Sorunları!

16 Ağustos 2024 19:01
16 Ağustos 2024 18:42

Vestel hayal kırıklığı Vestel puzzle buzdolabı aldık ilk dolap 5 defa motor değişti sonra değişim kararı aldılar 3 bin fark istediler değiştirdiler 1.5 seme puzll maya kullandık bu da arıza yapmaya başladı servis geldi garanti bittiği için 500 TL aldı alt bölümü kullanma bana tasfiye ediyor sistem kapalıysa yine değişim kararı verirler bu sefer 25 bin fark ister fabrika diye söylüyor ben ya dim siz yanmayın

19 Ağustos 2024 16:20 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Ağustos 2024 11:30

Servis geldi sistemde kaçak var dedi değişim yapılması lazım dedi şu an buzdolap çalışmıyor bu sıcak da çok mağdur aldık her şey bozulmaya başladı fabrikadan arayan da olmadı çözüm için madırız

26 Ağustos 2024 11:24

1.5 sene önce üst modelle değiştirdiler merhaba 5000 TL fark istediler sorun yaşamazsınız dediler şimdi aynı arıza yaptı değim verdiler şimdi 16000 TL fark istiyorlar alt model verecekler yazık tamir yapamıyorlar 16 000btl fark bu sıcaksa dolap sız bıraktılar Vestel gibi koca firmaya yakışmadı tüketici koruma dava açacağım

28 Ağustos 2024 14:38

Kesinlikle pişmanlık bir marka almayın Vestel bana alt modeli sunuyorlar 16900 TL değişim parası istiyorlar 1.5 sene kullanıldı tamiri olmuyor bana önerdikleri rakam a bakım paramız yerli milli firmaya gitsin dedik aldığıma pişman oldum kapının önüne e indirip benzin döküp yakacak dolabı video sunu çekip her yere yayınlıvam tüm kanallara paylaşavam iyi bir reklam oldun

29 Ağustos 2024 13:26

Vestel buzdolabımız bozuldu servis geldi ve tamir olamaz dendi buzdolabınız değişek bilgisi geldi Vestel olarak müşteri hizmetleri bize buzdolabımızın bir alt modelini +16900 TL ücret ödemek zorunda bırakıyorlar ben bir buzdolabına kaç kere ücret ödeyeceğim Vestel çok büyük pişmanlık benim için bu yaz gününde çözümsüz öneriler ile bizi buzdolapsız bırakan Vestel şirketine...

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Mağduriyet, Para İadesi Talebi

Berfin
18 Eylül 2025 17:26
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
24 Haziran 2025 15:17
Yeni Alınan Buzdolaplarında Sürekli Arıza Ve Değişim Sorunu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmuş Olmasına Rağmen Fabrika Hatası İçin Ürün Değişimi Ve İade Reddi

İsmail
31 Aralık 2025 17:46