Vestel Pişmanlıktır Ben Çok Pişman Oldum

25 Mart 2024 11:19

03.07.2023 tarihinde 9 kilogram kapasiteli bir çamaşır makinesi satın aldım. Sekiz ay sonra makine ses çıkarmaya ve yüksek sesle çalışmaya başladı. Gelen teknisyenler, herhangi bir sorun olmadığını belirterek, Vestel'in bir daha benimle ilgilenmeyeceğini ve bana hizmet vermek istemediğini söyleyerek ayrıldılar. Sorunum çözülmedi ve makine aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Servise ulaşamıyorum ve yanıt vermiyorlar. Vestel, garantili ürünün arkasında durmuyor. Bütün hukuki haklarımı sonuna kadar arayacağımı belirtmek istiyorum. Mağdur oldum ve teknisyenler sorunumu çözmeden video çekip gidiyorlar. İronik bir şekilde bu durumun mükemmel bir hizmet olduğunu söyleyebilirim. Vestel'den alışveriş yapmayı düşünenlere, bu makinenin herhangi bir sorunu olmadığını ve sorunun zeminle alakalı olduğunu iddia eden teknisyenlerin olduğunu hatırlatmak isterim. Zeminin oynamadığını ve altında beton bulunan bir zeminin oynadığını iddia ediyorlar. Ayrıca, makinenin normal çalıştığını iddia eden teknisyeni de buradan tebrik ediyorum.

26 Mart 2024 10:42 (Şikayetten 23 saat sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Aralık 2023 22:09

12 Mart 2025 16:54
Vestel Çamaşır Makinesi Çilesi: Gürültü Ve İlgisizlik
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
14 Temmuz 2023 20:36
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 10Kg Çamaşır Makinesi Olduğu Yerde Yürüme Titreme Sıkma Sorunu

Yasin