Vestel Çamaşır Makinesi Şikayeti

Yusuf
18 Mart 2024 17:07

Ben, F***** D*******, sizden aldığım çamaşır makinesinin üç defa aynı arızayı verdiğini belirtmek istiyorum. Tambur bilyaları bozuluyor; beş aylık makine üç defa aynı arızayı gösterdi. Servis, değişim gerektiğini söylüyor fakat fabrika hatasını kabul etmiyor ve hiç ilgilenmiyor. 'Sizin hatanız, garanti kapsamına girmez, kendi paranızla tamir ettirmeniz gerekiyor' diyorlar. 2 metrekarelik halıyı nasıl yıkayacağımızı soruyoruz, cevap veremiyorlar. Tüketici Hakları'na başvuracağımızı söylediğimizde, 'Bizim kararlarımız geçerlidir' şeklinde yanıt aldık. Biz şikayet ettikten sonra, onlarla iletişime geçildiğinde hemen arayıp bizi vazgeçirmeye çalıştılar. 'Ücretsiz yapalım' dediler ve dosyayı geri çekme vaadiyle hiç aramayıp ilgilenmeyenler şimdi sürekli aramaya başladı. 'Davadan vazgeçin' diyorlar ama kimse hakkından vazgeçmemeli. Bu seriye ait fabrikasyon hatalar nedeniyle aynı seriden çok sayıda şikayet var. İletişim bilgilerim: F***** D*******, 0542********71

19 Mart 2024 09:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Gülşah
22 Ocak 2024 15:56
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
25 Mayıs 2024 00:09
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Beyaz Eşya Şikayeti

Serpil