Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Vestel Bulaşık Makinesi Kapak IPI Değişikliği 850 TL

05 Ocak 2024 22:33
Abdurrahman'ın Teşekkür Mesajı
“Vestel müşteri hizmetlerine teşekkürler. Sorunum yari ücret ile iade yapılarak sorunum çözüldü. Teşekkürler”

Vestel bulaşık makinemizin kapak ipinin kopması yüzünden Denizli Acıpayam Vestel servisini aradım. Servis 0501/2024 tarihinde geldi ve bulaşık makinesi kapağının iki ipini kopmalarından dolayı değiştirdiler. Bugün kendilerine sorduğumda ne kadar borcum var diye söyledikleri 850 lira bir ödeme olduğunu söylediler. Ben internetten bu iplerin fiyatını baktım maksimum 50 lira olmasına rağmen ve diyelim ki aramda 150 lira toplamda 200 lira almaları gerekirken 850 TL para almaları personele sorduğumda bilgisayar sisteminde çıkan ürün fiyatına göre fiyat verdiklerini söylediler. Bu aldıkları paramın 500 lirasını geri ödemelerini istiyorum. Servis yaptıklarına dair ne bir evrak bırakıyorlar hiçbir şey ama ödemeyi EFT ile ödedim. Vestel tarafından 500 liramın geri ödenmesi.

08 Ocak 2024 23:03

Merhaba Vestel yetkilisi, bulaşık makinesi ipi 850 liraya mi satıyorsunuz? Gerçek değeri ne kadar lütfen 500 lira min geri verilmesini istiyorum.

09 Ocak 2024 14:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

10 Ocak 2024 22:50

Sayin Vestel yetkilisi, lütfen konuyla alakalı bilgilendirme istiyorum. Verdiğim 2 ipin ücretinin iadesini bir an önce yapılması hususunda yardımlarınız.

21 Ocak 2024 14:06

Elif sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 20:32
Yanıltıcı Servis Ücreti Ve Çözülmeyen Arıza
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
31 Ocak 2025 20:00