Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 22:33

Vestel 12.11.2023 tarihinde af-7684 marka ankastre fırın aldım. Fırın ilk çalıştırdığımızda ön camların iç kısmında inanılmaz şekilde buharlanma ve terleme yapmaktadır. Bu su damlacıkları iç kısımda pişen yemeğin üzerine damlamakta olup yemeği mahvetmektedir. 1 aydır Vestel müşteri hizmetleri ile savaş vermekteyiz ve ürünün hatalı olduğunu kabul ettiremiyoruz. Fırının üretiminin bu şekilde olduğunu ve kendi testlerinde de bu durumun oluşturduğunu belirtmekteler. Vestel markasına güvenip aldığımız bir ürünü kendi hatalı ürettikleri üründen dolayı kabul etmemizi bekliyorlar. Ben bu ürünü kabul etmiyorum. Yıl olmuş 2023 hayatımda görmediğimiz terleme ve damlacıkların şıpır şıpır aktığı bir ürünle mağdur ediliyoruz. Bu ürüne bu ekonomik krizde vermiş olduğumuz 9bin tl ile resmen hiç kullanamadan elimizde bıraktılar. Nerede müşteri memnuniyeti? Tüm tüketici haklarımı kullanarak bu ürünün değişimini talep ediyorum.

11 Aralık 2023 11:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

14 Aralık 2023 15:18

Halen iletişime geçmediniz. Defalarca sizlere çağrı açmamıza rağmen asla sorun kabul edilmiyor. Fırını aldığımızdan bu yana kullanamıyoruz. Terleme sorunu alt dolaba aktığından dolabıma da zarar vermektedir. Vestel ürününün arkasında durmamaktadır. Sorun çözülmez ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

05 Ocak 2024 11:14

Vestel şikayetime halen dönmüyor. Terleyen ve su akıtan fırın satıyorsunuz. Mahkeme yoluna gideceğim. Lütfen Marka itibarına yakışır şekilde devam etmenizi rica ederim

Hakan
Hakan
Şikayeti Çözüldü

Maalesef bu Vestel güzel kafakola almış herkesi. Ben de aynı sorunu yaşadım (daha önceki yorumumda yazmışım) ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ama çok ilginçtir ki kazanamadım. Öyle güzel Vatan millet Sakarya edebiyatı yapıyorlar ki, savunmalarında "ülkemizin milli değeri olan başarılı firmamız... Ükemizin kalkınmasında faydalı olan firmamız... Falan diye başlayan cümleler ve ardından müşteriyi suçlamalar falan. Yok ben böyle iyi hizmet veren ve milletimizin değerli bir firması olan Vestel'i gereksiz şikayetler ile meşgul ediyormuşum falan filan. Her şey ellerinde bu insanların. Yapacak tek şey bu firmanın ürünlerini almamak.

Duygu
21 Ekim 2025 09:32