Yeni Hat Taşımada Turkcell 4.5G Sorunu

12 Aralık 2023 17:57

İki ay önce hattımı Türk Telekom'dan Turkcell'e taşıdım; ancak hattı kullanıma aktif olduğu günden beri 4.5G olarak internet bağlantısını kullanamıyorum. Şikayetim üzerine hattı aldığım şubeden tekrar SIM kartı talep ettim. Yeni SIM kartı da Turkcell'in farklı şubelerinde arızalı göründü. Bunun üzerine müşteri temsilcileriyle görüştüm ve telefonun 4.5G uyumlu olmadığını söylediler. Online işlemlerde telefonun uyumlu olduğu açıkça görünüyor. Telefonun 4.5G uyumlu olması için yeni hat alıp ücretini benim ödememi istiyorlar. Ben zaten kullanamadığım paketin ücretini ödüyorum. Ne şube hattın arkasında duruyor ne de Turkcell. Acil mağduriyetimin çözülmesini istiyorum, yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

12 Aralık 2023 17:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2023 08:11

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

15 Aralık 2023 11:20

Merhaba Seda Hanım, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 14.12.2023 tarihinde konuyla ilgili ekibimiz tarafından size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Turkcell

Havva sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 01:01

İlker
24 Kasım 2024 09:45
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
31 Temmuz 2024 23:28
Esme sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 23:59
Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Şeymanur
27 Kasım 2023 14:40
Turkcell İletişim Problemi Çözüm Yok!
Turkcell Kategorileri