Engin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Ücretli Sesli Mesaj Sorunu

12 Kasım 2024 17:33

Turkcell'e kayıtlı bir GSM hattı kullanıyorum. Engellediğim yüzlerce numara var ve bunlar engellemiş olmama rağmen arayıp sesli mesaj bırakıyorlar. Turkcell de bunu bana sürekli SMS ile bildiriyor. Tüketici onlar için rahatlıkla sağılabilir olduğu için de sesli mesajı dinlemenin ücretli olduğunu utanmazca ifade ediyorlar.

16 Kasım 2024 12:07

Şikayetim ile ilgili bana aşağıdaki mesajı gönderdiler. Ancak bu mesaj ile istenen bilgilerin tamamı ellerinde mevcut. Bana gönderilen sesli mesaj ikazlarının tamamı engellenmiş numaralara ait. Firmanın amacı çözüm üretmek değil, işi yokuşa sürmek. Yazıklar olsun benden aldıkları paraya.

"Konuyla ilgili yardımcı olabilmemiz için örnek tarih, numara, saat bilgisiyle beraber Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz."

12 Kasım 2024 17:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Kasım 2024 18:39

Merhaba Engin Bey, Konuyla ilgili yardımcı olabilmemiz için örnek tarih, numara, saat bilgisiyle beraber Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Engin
Engin
13 Kasım 2024 10:02

Bu istediğiniz bilgilerin tamamı elinizde mevcut. Bana gönderdiğiniz sesli mesaj ikazlarının tamamı engellenmiş numaralara ait. Amacınız çözüm üretmemek için işi yokuşa sürmek. Yazıklar olsun benden aldığınız paraya.

Zülal
02 Şubat 2025 21:29
0850'li Numaralardan Gelen Sürekli Sesli Mesaj Rahatsızlığı
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
10 Ocak 2024 16:53