Turkcell Superbox İle Yaşanan Gecikme Kabusu

29 Kasım 2024 21:17

0530XXX0358 numaralı Turkcell Superbox'u düşmanıma bile önermiyorum. 2011'leri hatta 2009'ları yaşatıyor. Hız konusunda sorunum yok fakat gecikme dolayısıyla hayatımı zehir etti. Taahhütlü olarak aldığım, üstelik 1 yıl hizmet süremde memnun olup tekrar taahhüt verdiğim firma, ne kadar aradıysam hızda sorun olmadığını söylediler. Haklılar, fakat her fatura döneminde zamanında yatırdığım Superbox 300GB şu an taahhütlü fiyatı 700 TL, eski fiyat olduğu için 1200 TL'lik bir hizmeti video ile kaydediyorum. İşte bulunduğum yerde lag sorunu bu aksama yüzünden sinir hastası oldum. Müşteri temsilcisi hiçbir işe yaramıyor. Hayır, modemde hasar yok. Bu Tekirdağ Saray'da ne altyapı var, ne de şebeke. Sorunun çözülmesini istiyorum. Ben faturamı zamanında ödediysem onlar da internetimi gecikmeli vermesin, hele ki böyle sınırlı bir şey kullanmak zorundaysam.

29 Kasım 2024 21:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Kasım 2024 11:32

Merhaba Enis Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
11 Temmuz 2024 14:52
Turkcell Superbox Pişmanlıktır
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
03 Kasım 2023 11:29
Turkcell Superbox Hız Sorunu
Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

Sıddık
13 Mayıs 09:38

Dilara
30 Kasım 2023 00:56
Turkcell Superbox İnternet Hızı Yavaş
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 23:04
Turkcell Kategorileri