Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 12:53

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube.com paketim varken neden normal internetim tükeniyor? Youtube.com'da video izlerken normal internet paketim tükenmiş ve ek internet paketi satın alınmış. Halbuki 7 GB bedava sosyal medya paketim mevcutken böyle bir durum olmamalı. Eğer kontrol etmeseydim farkında olmayacaktım. Sorunun düzeltilmesini talep ediyorum. Bir an önce gereken yapılmazsa CİMER'e şikayet başvurusunda bulunacağım.

20 Kasım 2023 12:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2023 10:30

Merhaba Hilmi Bey, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Sosyal medya paketi kapsamında Facebook, Twitter ve İnstagram'da yer alan ancak Facebook, Twitter ve İnstagram dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama ve içerikler için yapılan kullanım, farklı internet paketini varsa paketinizden yoksa mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Facebook ve Twitter'da fotoğraf/video yükleme ve indirme bu paketlere dahildir. Facebook, Twitter ve İnstagram'da yer alan içeriklere/videolara paket kapsamında ek bir ücret ödemeden erişebilirsiniz. Diğer sitelerde (örneğin youtube) yer alan video veya diğer içeriklerde ücretlendirilirsiniz. Facebook, Twitter üzerinde oynanan oyunlarda paket geçerli değildir. Facebook uygulaması içerisinde yer alan Facebook Messenger kullanımları ve Messenger üzerinden yapılan sesli ya da görüntülü görüşmeler sosyal medya paketine dahil değildir. Paketlerinizin kullanımında öncelik sırası paketlerin içeriğine ve son kullanım süresine göre otomatik olarak belirlenmektedir. Turkcell uygulamamızdan paketlerinizin durumu kontrol edebilir; hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

21 Kasım 2023 10:43

Uzun lafın kısası benim Youtube.com üzerinden 7 GB internetim var ama Youtube.com de video izlersen normal internetimden gider bunu mu demek istediniz benim şikayetim Facebook veya Twitter değil ayrıcı Twitter kullanmıyorum zaten Facebook girmiyorum bile benim derdim Youtube.com internet hakkım. Varken Youtube.com den video izlediğimde neden normal internetim gidiyor du şikayetim bu

21 Kasım 2023 10:50

Sosyal medya paketim in içinde Youtube.com de var siz oraya Facebook Instagram Twitter falan yazmışsınız sadece ayrıca benim sikaeyetim bunlardan değil Youtube.com üzerinde internet hakkım var iken video izlediğimde neden normal internetim gidiyor şikayetiydi siz Youtube.com den bahsetmemişsiniz bile

22 Kasım 2023 12:05

Bakın çatlat kazandan 12 saat 1 GB Youtube.com hediyesi aldım yine normal internetim den gidiyor Youtube.com de iken buna bir çözüm bulun 1 GB bedava internetten 1 k. B bile düşmemiş normalden düşmüş

Osman

Aynı sorunu yaşıyorum anlamıyorlar şaka gibi mail attım görselleri ona bile dönmediler

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 13:57
Turkcell Sosyal Medya Paketi Yerine Ana İnternet Paketinden Harcama Yapılıyor
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
10 Mayıs 00:51