Turkcell Sahte Evraktan Dolayı Kara Liste

30 Ocak 2024 17:08

Turkcell den hat almaya gittiğimde sahte evraktan dolayı kara listedesiniz uyarısı çıkıyor. Mevzubahis numarayı ben 2012 yılında iptal etmeme rağmen benim bilgim dışında 09/04/2014 yılında abonelik açılmış. Birincisi ben bizzat başvuru yapmadığım halde adıma nasıl abonelik yapılıyor? İkincisi mağduriyetim giderilmesi için Turkcell mağazasındaki arkadaşlar akış dilekçesi yazmalarına rağmen sorun hala giderilmedi. Buna benzer bir sürü şikayet olmasına rağmen Turkcell bu sorunu neden çözmüyor?
Mağduriyetimin ivedilikle çözümlenmesini talep ediyorum.

30 Ocak 2024 17:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Ocak 2024 07:55

Merhaba Ömer Bey, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Hattınız ile ilgili işlem yapmak istediğinizde, bilginiz dışında açılan diğer hatlardan dolayı engelle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, sizin ve mevcut hattınızın güvenliği nedeniyle evraka ihtiyaç duyuyoruz. Bu kapsamda inceleme başlatabilmemiz için GSM numarasını içeren ve yapmak istediğiniz işlemi belirten imzalı dilekçenizle kimlik fotokopinizi kullandığınız bir Turkcell numarası bulunuyorsa Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden, Turkcell hattınız bulunmuyor ise, web sitemizde sağ alt bölümünde bulunan " Şikayet Talebi Oluşturma" alanını seçerek iletmenizi rica ederiz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hizmet-kanallarimiz Saygılarımızla, Turkcell

Sahte Evrakla Kara Listeye Alınma Sorunu

05 Şubat 2025 09:58

Celali
20 Mart 2024 14:53

28 Mayıs 2025 22:47
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
31 Ocak 2024 15:36