Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Metro Hattı Çekim Problemi

03 Ekim 2024 15:37

Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşüp sorunu anlattım. İlgilenmeye çalıştılar. Sonra sorunun giderildiğine dair arandım. Teşekkürler ama sorun giderilmemiş. Sorun şu M5 metro hattı Bulgurlu durağında Turkcell kullanan hiç kimse hattını kullanamıyor. Çalışan baz istasyonu sanırım arızalanmış. Diğer operatörler çalışırken Turkcell çalışmıyor. QR kod kullanarak yapılan hiçbir işlemi yapamıyoruz. Bu durum yaklaşık 20 gündür böyle. Ben haber vermek için elimden geleni yapıyorum. En kısa sürede durumun düzeltilmesini rica ediyorum.

03 Ekim 2024 15:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Ekim 2024 16:04
07 Ekim 2024 12:40

Sayın yetkili. Siz ilgilendiren bir konuyu benim konummuş gibi koşturmamı beklemeyin. Bu sizin eksikliğiniz. Ben sadece haber veriyorum. Müşteri temsilcisi ile konuştum size buradan yazdım ve hala bana oradan buradan başvuruda bulunun diyorsunuz sisteminizde adres bilgisi istiyor ben Metro durağının adresini size nasıl verebilirim böyle bir adres mi var söylüyorum işte m5 Üsküdar metrosunun Bulgurlu durağı. Yani aşağıda yani yüzeyin altında yani orada bir kapı numarası bir adres yok sanırım anlatabildim düzeltebiliyorsanız düzeltin düzeltemiyorsanız umurumda değil bu sizin kalitenizi gösterir

31 Ekim 2024 11:00

Yazdığım konuyu çözememeniz gerçekten çok üzücü. Böylesine büyük bir marka olarak kendini lanse eden Turkcell 2 aydır çalışmayan baz istasyonu tamir edecek teknik yeterliliğe sahip değilmiş gibi görünüyor. Ya da daha kötüsü ilgilenmiyorlar.

Hasan
Hasan

Sayın Turkcell ve değerli yöneticiler Geçen yıl yine bu konuyla alakalı bir sürü şikayet ve dilekçe oluşturduk ama maalesef hiçbir şey yapılmamış Sivas merkez karayün köyü Turkcell neden 4,5G çalışmıyor 1 yıldır telefon bir çekiyor bir çekmiyor Türk Telekom ve Vodafone çalışken onların kat kat üstünde olduğunu düşündüğüm Turkcell çalışmaması ne kadar kalitesiz olduğunuzu gösterir İstanbul'da metrolarda diğer operatörler çalışırken yine Turkcell in çalışmıyor olması kimsenin umurumda değil sanırım ve en pahalı paket ücreti olan operatör olmanıza rağmen neden alt yapıya önem verilmiyor ve insanların şikayetleri dikkate alınmıyor

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 07:52
Turkcell Sim Kartım 24 Saattir Kapalı Ve Büyük Mağduriyet Yaşıyorum
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Bulgurlu Metro'da Turkcell Çilesi: Aylardır Çözüm Yok!

Serkan
07 Kasım 2024 19:16
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 15:08

Turkcell Kategorileri