Betül
10 Aralık 2024 11:50

Turkcell kurumsal hattıma gelen mesajlar; birkaç haftadır neredeyse her gün gece gündüz gelen, anlamsız ve muhtemelen güvenilir olmayan sitelerden gönderilen mesajlar ve linkler nedeniyle çok rahatsız oluyorum. Numaraları engellemem asla işe yaramıyor! E-devlet üzerinden şikayetimi iletmeme rağmen -kurumsal hat kullandığım için- şikayetin kurum üzerinden yapılması gerektiği ile ilgili cevap aldım sadece! Yaklaşık 1 yıl önce Turkcell'e geçtim, neredeyse 20 yıldır başka bir GSM operatörü kullanıyordum ve hiç böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Turkcell'in güvenlik zafiyeti nedeniyle sinir bozucu mesajlarla uğraşmak durumunda kalıyorum.

10 Aralık 2024 14:37

Turkcell çözümsüzlüğü

+850 ile başlayan numaralardan istenmeyen mesajlar aldığımı defalarca iletmeme rağmen Turkcell sadece şikayetlerimi cevaplamış olmak adına bomboş bir cevap verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kurumsal hat kullandığım için şikayetimi kendim yaptığımda BTK kabul etmiyor ama kurum adına kim yetkilidir, neden şikayet etmiyorlar, neden bir şey yapamıyorlar anlamış değilim! Kurum yetkilisi kimse o ilgilensin o zaman! Bakanlık yetkililerine ulaştım onların da elinden bir şey gelmiyormuş?! İlgili kurumlara ya da yetkili mercilere şikayet etmek bu kadar zor olmamalı. Neden bu kadar diretiyorlar anlamıyorum gerçekten. Müşteri temsilcisini arıyorum yapacak bir şey yok diyor! Ortada rahatsız edici bir durum var ve asla kimse çözüm aramıyor. Pes diyorum! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı adına Turkcell yetkilisi kimse lütfen şikayetimi ilgililere iletsin. Yoksa ben sürekli şikayet yazmaya devam edeceğim çünkü bana gelen saçma sapan mesajların ardı arkası kesilmiyor!

10 Aralık 2024 11:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Aralık 2024 12:42

23 Ağustos 2025 10:26

22 Nisan 2025 14:42

Turkcell'e Geçtim Hesabım Olmayan Bankalardan Mesajlar Geliyor

27 Eylül 2024 16:45
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kişisel Bilgilerimi Paylaşıyor

21 Temmuz 2023 11:49