Eda sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kişisel Bilgilerimi Paylaşıyor

21 Temmuz 2023 11:49

Turkcell'den yeni bir hat aldım, daha kullanmaya başlayalı 1 ay olmadı. Tanıdığım kişilerin bile tamamına numaramı vermemişken kesinlikle kendim üyelik yaptırmadığım, iletişim izni vermediğim ve daha önce de (20 senedir başka bir telefon numarası kullanıyordum).

Kesinlikle gelmemiş olan firmalardan saçma kampanya vs. Mesajları geliyor. Şu anda başlayan bu mesajların doğal olarak akla getirdiği, Turkcell'in kişisel bilgi kapsamında kanunen saklamakla yükümlü olduğu bilgileri alakasız şirketlerle paylaştığı, bunun başka bir açıklamasını göremiyorum.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm, tabii ki kesinlikle böyle bir şey yapılmayacağını, kanunen suç olduğunu da kabul ettiler ancak mesajlar devam ediyor. Kendim izin vermediğim bir tek mesaj daha alırsam incelenmesi için yasal işlem başlatacağımı bildiririm. Bu kabul edilemez bir şey.

21 Temmuz 2023 11:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Temmuz 2023 14:28

Belki sizin resmi olarak haber/izniniz yok ama böyle bir sızıntı var gibi görünüyor bilemiyorum zira araştırmak sizin işiniz. Bir de telefon ayarlarınızı güncelleyebiliriz diye sordular müşteri hizmetlerinden, ancak istemedim zira bununla alakası yok; talebim olmadıkça böyle bir şey yapılmasını istemiyorum.

21 Temmuz 2023 14:59

Veya bunun daha önce kullanılmış ve sıfırlanmamış bir hat olup olmadığıyla ilgisi olabilir mi, hat güvenliğinin teyit edilmesini de bekliyorum

25 Temmuz 2023 11:37
25 Temmuz 2023 11:49

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim, numara seçenekleri sunulurken önceden kullanılmış olup olmadığı hakkında özellikle bilgi verilmeliydi, belki ona göre başka bir numara seçerdim, zira bu önemli bir konu. Kullanılmış olduğunu simi teslim alınca öğrenmenin hiçbir anlamı yok takdir edersiniz ki. Bu konuda bana dönüş yapılıp bilgi verilmesini bekliyorum. Ayrıca, SMS engellemeyi ben de biliyorum, sizden destek istediğim konu bu değil, neden şimdi aniden ve hiçbir alakam olmayan firmalardan mesaj aldığımdı.

Nursen
15 Mayıs 2024 23:52
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Müjgan
09 Eylül 2023 12:42
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
30 Ağustos 2023 11:48
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Başkası Tarafından Kullanılan Hattı Bana Verdi

07 Ağustos 2023 12:18