Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 02:34

Turkcell faturasız hattımdan uygulama üzerinden Hotspot 25 GB paketini 89 TL karşılığında saat 15:15'te satın aldım. Hattıma paket tanımlandıktan sonra telefonun Wi-Fi'sini açtım ve diğer telefondan internete girmeye başladım. 5 TL, 5 TL derken toplamda 30 TL daha kesildi. Paketi satın aldığım telefondan internete girmeme rağmen tekrar 5 TL, 5 TL ve son olarak 30 TL olmak üzere toplamda 90 TL kesildi. İki defa aramama rağmen müşteri hizmetlerine durumu anlatamadım. Satın aldığım hatta Facebook üzerinden girilmiş olduğu söyleniyor; ancak telefonda uygulama yüklü değil. İnternet geçmişimdeki resimler mevcut ve benim Facebook'a giriş yapmadığıma eminim. Kanıtlar ortada olmasına rağmen bunu müşteri hizmetlerine anlatamıyorum.

26 Mart 2024 02:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Mart 2024 08:11
Hasan
Hasan
26 Mart 2024 14:55

Yazıklar olsun Türkiye'nin en büyük operatöründen Çözüme yönelik bir hareket yok kopyala yapıştır standart cevaplar bunlar insanlarla dalga geçmeyi bırakın çözüm üretin haksız yere çektiğiniz TL'leri iade edin

Senay sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:50
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 04:28
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Ek Paketlerden İnternet Kullanımı Yanlış Hesaplandı, Mağduriyet Yaşıyorum

Sercan
10 Ekim 2025 13:23
ek-paketlerden-internet-kullanimi-yanlis-hesaplandi-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
ek-paketlerden-internet-kullanimi-yanlis-hesaplandi-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
ek-paketlerden-internet-kullanimi-yanlis-hesaplandi-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
25 Temmuz 2023 15:33