Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kullanılmış Hat Satışı

Yağmur
29 Aralık 2023 02:11

Turkcell'den eşimle beraber faturalı hat aldık. Aynı anda iki adet hattımız, kimliklerimizle birlikte bizim adımıza kaydedildi. Doğal olarak, ancak hatları kullanmaya başladığımızda, daha önce numaramızı vermediğimiz yerlerden farklı numaralardan aranıyor ve mesajlar alıyoruz. Numaraları sorguladığımızda ise, başka isimler üzerine kayıtlı iki numara olduğunu görüyoruz. Bizim kimliklerimizle alınan numaraların başkalarının adına zaten kayıtlı olan, kullanılmış numaralar olduğunu öğreniyoruz. İnsanlara neden kullanılmış numaralar satıyorsunuz? O kadar para veriyoruz. Faturalarınız en pahalı olan sizde ve iddia ettiğiniz üzere en kaliteli hizmeti siz sunuyorsunuz. Ancak kullandığım diğer operatörlerde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Harcanan paraya yazık.

29 Aralık 2023 08:07 (Şikayetten 5 saat sonra)

29 Aralık 2023 09:27

Değerli Müşterimiz, Elektronik ticareti düzenleme kanununa göre BTK'nın ilgili kanuna ilişkin düzenlediği mevzuata istinaden sorumluluk SMS'i gönderen gerçek veya tüzel kişilerde bulunmaktadır. Pazarlama – tanıtım SMS'i almak istemeyen ve engellenmesi talep edilen içeriklerle ilgili olarak gönderici, gerçek veya tüzel kişilerce işlem yapılması için engelleme taleplerini SMS'i gönderen firmaya iletmeniz gerekmektedir. Doğrudan hizmet sağlayıcı firma tarafından gönderilen bu içeriklerle ilgili Turkcell olarak dahiliyetimiz ve sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Markalardan gelen SMS'leri engellemek için; SMSENGELLE marka ismini yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Aylık abonelik ücreti 9 TL'dir. Saygılarımızla, Turkcell

Yağmur
29 Aralık 2023 10:04

Kendi adımıza kimliklerimizi verip aldığımız hatlar sorgulandığında başka isimler üzerine kayıtlı çıkıyor kullandığım hat benim adıma bile değil ve gelen marka mesajları dışında sürekli farkı insanlar tarafından aranıyoruz şikayetim hattın önceden kullanılmış başkalarına ait hatlar olması iken siz marka mesaj kısmını alıp sadece buna cevap verip üstüne 9 TL karşılığında paket almamı öneriyorsun bir de. Hizmet sıfır çözüm sıfır konu hakkında bir açıklama dahi yapılamıyor. Bambaşka bir şeye cevap vermişsiniz sizden hat aldığım için gerçekten pişmanım.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 00:15
Vural sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 22:41

Safiye
14 Temmuz 2023 15:52
Turkcell Eski Numara Satışı
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Aldığım Numara Başkaları Tarafından Kullanılmış.

Selman
10 Ekim 2023 18:26
Enes sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 23:01
Turkcell Kategorileri