11 Mart 2024 21:46

Turkcell 555 ****5406 numaralı hattımda Maxi+20GB paketi tanımlıdır. Bugün bir anda tüm internet paketim bir anda bitti. Sallakazan 2 GB daha aldım ve o da anında yok oldu. Sonra bir 2 GB daha aldım ve o da bir anda yok oldu. Turkcell çağrı merkezinden aldığım bilgiye göre 2+3+6+3+2+2 olarak blok halinde dakikalar içinde 20 GB internetim yok olmuş durumda. Türkiye' de 4,5G üzerinde böyle bir internet hızı yok. Ben iş saatinde telefonu elime bile almadığım ve bilgisayarımda çalıştığım esnada hattımdaki 20 GB internet bir anda yok oluyor. Fakat Turkcell bana yapacak bir şey yok, siz harcamışsınız diyor. Bunun imkansız olduğunu kendileri de kabul etmesine rağmen yine de yapacak bir şey yok, kullanmışsınız diyorlar. Kendi sistemlerinden kaynaklı durumu bir an evvel düzeltmelerini rica ediyorum. Yeni bir internet paketi almak istesem o da bir anda yok olacak. Bir başka Turkcell hattım var ve o hatta böyle bir durum yok. Telefonlarımın ise birisi iPhone 12 ve diğeri 14 Pro Max. Derhal internetim iade edilsin ve bu sorun çözülsün.

profile profile profile
11 Mart 2024 21:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Mart 2024 08:00
Adem
Adem
12 Mart 2024 11:55

Bu yazıyı yazan zeka küpü Kardeşim, az bir doktora görünme şansın varsa bir baktırsan ya da paran yoksa göndersem de baktırsan da o kafanın içinde beyin var mı, akıp gitmiş mi, yoksa hiç olmamış mı diye merak içinde bıraktığın beni de mutlu etsen olmaz mı? Kıymetli Kardeşimden ricam odur ki yukarıda yazdığım şikayeti ya beyin nakli gerçekleştirip de okuyasın ya da beyni olan başka bir Kardeşine iletesin de şu saçma meseleyi çözüme kavuşturasınız. Teknik olarak böyle bir büyüklükte indirmenin saniyeler içinde 4,5G hızında indirmenin mümkün olmadığını bilmeyen adam bana cevap yazmasın lütfen. Bu mesele para meselesi değil, zeka meselesi benim için. Müşterinin aklı ile alay eden bir kurum, asıl kendi aklını sorgulamalıdır. Bu sorun burada çözülmezse şayet CİMER ve THH üzerinden de süreç devam edecektir.

Emel
Emel

Oda bir şey mi boş yere dert edinmişsiniz biz 6 temmuzda yüklediğiniz 100 GB interneti 9 temmuzda bitirdik. 87.7 sini kullandınız diyor uyurken bile devam ediyor gitmeye. Müşteri hizmetleri kullanmışsınız dedikten sonra 50 GB gözüküyordu daha çok dikkat ettik 30Gb daha gitti

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan İnternetin Hızla Tükenmesi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

14 Ekim 2025 14:52
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım İnternet Hızla Tükeniyor, Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

Kardelen
31 Ekim 2025 12:46
kullanmadigim-internet-hizla-tukeniyor-musteri-hizmetleri-yardimci-olmuyor-1.jpg

Turkcell İnternet Paketim Hızla Tükeniyor Ek Paketler De Yetmiyor

11 Eylül 2025 17:41