Furkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 16:22

Turkcell Platinum Aynen Favorim 60 GB paketini kullanıyorum. Bu paketin en önemli özelliği, bir önceki aydan kalan internetin devredilmesi olmasına rağmen, mevcut ayın internet kotasından harcama yapılıyor ve devreden interneti kullanamıyorum. Sonuç olarak, devreden internet siliniyor ve boşa gidiyor. Kullanılmıyorsa bu özelliğin ne anlamı kalıyor? Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

23 Temmuz 2024 16:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Temmuz 2024 08:06

Merhaba Furkan Bey, Paketlerinizin kullanımında öncelik sırası paketlerin içeriğine ve son kullanım süresine göre otomatik olarak belirlendiğinden önceliklendirmede değişiklik yapılamamaktadır. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

25 Temmuz 2024 08:22

Çözüme odaklanmak yerine kopyala yapıştır mesajlarla mevcut sorunu olduğu gibi bırakacağınızı görüyorum. Tekrar Turkcell kullanmayı düşünmüyorum, teşekkürler

27 Temmuz 2024 07:09
Turkcell Paket Şikayet Devreden Özelliğiyle İlgili
Turkcell Paket Şikayet Devreden Özelliğiyle İlgili
Can sonuçtan hiç memnun değil

Mevcut Müşterilere Yüksek Fiyat Yeni Gelenlere İndirim Turkcellde Adaletsiz Tarife

24 Ekim 2025 14:55
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İnternet Kotam Hızla Tükeniyor, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

29 Eylül 2025 02:17
turkcell-internet-kotam-hizla-tukeniyor-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım İnternet Hakkım Hızla Tükendi, Çözüm Sunulmuyor!

Zeynep
09 Ekim 2025 11:06