Turkcell Bursa Osmangazi Atatürk Caddesi Şubesinden Şikayetçiyim

Mecbure
18 Nisan 2024 23:29

17 Nisan 2024 tarihinde Bursa Osmangazi Heykel'deki Turkcell şubesine telefon almak için başvurdum. 77 yaşında bir kadınım. Uygun fiyatlı bir cihaz almak istediğimi belirttim. Bana Samsung Galaxy A05 telefon önerildi. Cihazın fiyatı 5,700 TL olarak ifade edildi. Peşin almak istedim, ancak peşin satış yapılamayacağı, tutarın faturaya yansıtılacağı söylendi. Ayrıca yanında akıllı saat hediye edileceği belirtildi. Formlar imzalatıldı ve telefonun kutusunu atmam gerektiği söylendi. Tarafıma fatura verilmedi. Eski telefonumu 300 TL karşılığında aldılar. Eve geldiğimde çocuklarım faturayı sordu ve bana verilmediğini belirttim. Ertesi gün kızımla şubeye gittik ve kızım faturayı talep etti. Telefon ve saatin faturama 1,200 TL üzerinden 12 taksit olarak yansıtıldığını öğrendik. Yani 5,700 TL olarak belirtilen telefon ve saatin toplam maliyeti 14,000 TL'ye faturama yansıtılmış. Ben bu fiyata ürünleri asla almazdım. Nakit ödemeyle 6,000 TL'ye telefon alabilecekken, 'saat hediye' denilerek telefon ve saati bana 14,000 TL'ye mal ettiler. İptal etmek istediğimde bu kabul edilmedi. 'Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun' dendi. İlgilenen satış temsilcisi E*** Hanım izinliydi ve diğer çalışanlar yardımcı olmadı. Faturamı bilerek vermediklerini düşünüyorum, çünkü eğer o rakamı görmüş olsaydım, kabul etmez ve orada itiraz ederdim. Yaşanan bu durum nedeniyle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ve tüm şube çalışanlarından şikayetçiyim.

19 Nisan 2024 07:30 (Şikayetten 8 saat sonra)

19 Nisan 2024 08:10

Askeri sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattımda Sözleşme İptali Sonrası Haksız Yüksek Faturalar Ve Çözüm Sunulmuyor

Askeri
02 Ekim 2025 01:49

Hüseyin
26 Ağustos 2023 15:39

Asuman
14 Şubat 2024 16:27
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 15:37
Turkcell Güvenlik Açığı (imzam Olmadan Tarafım Adına Yapılan İşlem! )
Turkcell Güvenlik Açığı (imzam Olmadan Tarafım Adına Yapılan İşlem! )

Turkcell Kategorileri