Turkcell Bu Numara Aranamamaktadır Sorunu.

31 Temmuz 2024 21:39

Herkes aranıyor fakat bazı numaraları arayamıyorum. Engellenmedim fakat bu numara aranamamaktadır diyor spam olarak kayıtlıda değilim. Turkcell bu soruna bir çözüm bulsun lütfen. Söylemekten sıkıldım ama hâlâ bu soruna bir çözüm bulunamamaktadır. Turkcell'e geçtiğime pişman etmeyin istediğimiz zaman istediğimiz kişiyi arayamayacaksak niye kullanıyoruz o zaman.

31 Temmuz 2024 21:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 08:31

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü detaylı talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Ayşe
Ayşe

Merhaba, sorununuz çözüldü mü?

Hatice
Hatice

Yıllardır kardeşim adına olan Turkcell hattını kullanıyorum ama 1haftadir annemin hattını Türk Telekom arayamıyorum başka Türk Telekom hatlarını arıyorum ama annemi arayamıyorum başkaları da arıyor annemi ama ben arayamıyorum engelli değilim spam değilim ne olacak bilmiyorum

04 Mayıs 2024 16:19

Turkcell Bu Numara Aranamamaktadır Diyor