Uğur sonuçtan çok memnun

Turkcell Atlantis AVM Bayi Personeli

Turkcell Atlantis AVM Bayi Personeli
28 Aralık 2023 13:45
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Atlantis AVM bayi sorumlusu Erhan beye ve Turkcell teşekkür ederim.”

27.12.2023 günü Ankara Batıkent Atlantis AVM deki Turkcell bayisine gittim. Adıma kayıtlı mobil Wi-Fi daya hattımın paketinin 24.12.2023 günü bittiğini yeni paket tanımlanmadığını aylık 530 liralık aylık paket tanımlanmış ne yapmam gerekli diye sordum. Yıllık paketin 280 lira olduğunu taahhüt vermem gerektiğini söyledi. Bende kendisine mobil uygulamamdaki 530 Tl güncel fatura gözüküyor bu nasıl olacak dedim. Biz bu 280 liralık paketi tanımlayınca 530 Tl lik güncel faturanızın üç günlük kısmı yansıyacak yeni paketinizle devam edeceksiniz dedi. Bende yıllık 280 Tl lik paketi kabul ederek taahhüt verdim. Bir gün sonra Mobil uygulama ma girdin 792 Yl sı güncel fatura gözüküyor. Müşteri temsilcisini aradım bana mobil Wi-Fi data hatlarda tanımlanan güncel faturanın kullanılacak bir ayı kapsadığını yeni pakete geçilse bile üç günlük değil bir ay kullanılmış gibi ödeme yapacağımı söyledi.
Atlantis AVM deki bayi personel bana aylık tanımlanan 530 liralık faturamın tamamımı ödeyeceğimi bilgisizliğinden dolayı söylemedi şimdi ben hiç kullanmadığım 530 lira ya ek 280 lira da yeni paket fiyatını yani ikisini birden ödeyecekmişim. Bayi personelinin bilgisizliğini cahilliğini neden ben ceremesini çekeceğim. Lütfen bir çözüm bulunmasını istiyorum. Bilgisiz personel çalıştırmanın ceremesini ben çekmek istemiyorum.

28 Aralık 2023 14:14 (Şikayetten 29 dakika sonra)

28 Aralık 2023 14:15
28 Aralık 2023 20:14

Atlantis AVM deki Turkcell bayi sorumlusu gerekli ilgiyi göstererek mağduriyetimi Turkcell genel merkezine iletti. Bir iki saat sonra Turkcell merkezinden Mehmet bey beni arayarak bir ay içerisinde iki fatura gelmesinden dolayı mağdur olduğumu söyleyerek mağduriyetimi gidermek için fatura sayımı bire düşürdüğünü söyledi. Bende kendilerine teşekkür ettim. Atlantis AVM deki bayi sorumlusu Erhan bey polemik yapabilirdi, objektif olduğu için teşekkür ederim. Turkcell'e teşekkür ederim.

30 Aralık 2023 14:33

Atlantis AVM bayi sorumlusu Erhan beye ve Turkcell teşekkür ederim.

Ayberk
30 Temmuz 2023 20:37
Vural sonuçtan memnun

26 Temmuz 2023 09:31

Taahhütsüz Fiyatlandırma Ve Cevapsız İnceleme Talepleriyle Mağduriyet

09 Ağustos 2025 18:40

24 Ağustos 2023 16:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 17:01

Turkcell Kategorileri