Turkcell - Askercell Alaşehir

16 Mayıs 2024 16:19

Merhabalar
Manisa Alaşehir'de askerliğimi yaparken girişte satılan Askercell (Turkcell) hizmetini satın aldım fakat içeride hiçbir şekilde şebeke gelmedi. 4 gün içerisinde açılır bekleyin gibi geçiştirici cümlelerden sonra askerlik sonuna kadar (1 ay) boyunca hattan faydalanamadım. Bunun akabinde hizmetini kullanmadığım ürünün para iadesini talep ettiğimde de herhangi bir şekilde yardımcı olmayacaklarını söylediler.

16 Mayıs 2024 16:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Mayıs 2024 16:23

Merhaba Umut Bey, Turkcell ailesi olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Detaylı inceleme yapabilmemiz için sorun yaşadığınız konumdan talebinizi iletmenize ihtiyaç duyuyoruz. Turkcell uygulamamızdan “Yardım> Arama ve Bağlantı Kontrolü >Talep İlet” adımlarını izleyerek talebinizi iletmenizi rica ederiz. Taleplerinizin durumunu “Taleplerim” kısmından takip edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Umut
Umut
18 Mayıs 2024 22:08

Merhabalar, Belirttiğim gibi askerlik sırasında yaşadığım bir problem idi ve şu an tezkeremi alıp evime geri döndüm. İstediğiniz konuda size yardımcı olamayacağım. Kullanımları kontrol ederseniz herhangi bir kullanım olmadığını görüntüleyebilirsiniz.

Turkcell Askercell Mağduriyeti Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı.

İsmet
12 Mart 2024 22:54
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
05 Ağustos 2023 15:58

Füsun
31 Temmuz 2025 16:49
Erdoğan sonuçtan çok memnun

Turkcell Askercell Çalışmaması Hk.

Erdoğan
01 Temmuz 2024 15:59
"Teşekkür ederim sorunum 1 saat kadar kısa bir sürede çözüldü. Bayi çalışanı çok içten ve samimiydi."
Turkcell Askercell Çalışmaması Hk.
Turkcell Kategorileri