Kafi sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Altyapı İyileştirmesi Sonrası İnternet Hızı ve Kalitesi Sorunları

30 Eylül 2024 15:34

0535********58 numaralı Turkcell Data Hattı kullanıcısıyım. Daha öncesinde yeter düzeyde internet hizmeti sağlayabildiğimiz yerde, son dönemde yapılan altyapı iyileştirme çalışmalarından sonra mobil internet hızımız, çekim gücümüz ve gecikme süreleri çok olumsuz şekilde değişikliğe uğradı. Bari yapmasaydınız son iyileştirmeyi; iyileştirme olmadan durum çok daha iyiydi.

Latency çok yüksek, internet hızı hep düşük ve ikinci bir internet kullanımı yapan tarayıcı veya uygulama açıldığında internet donup gidip geliyor. Upload ve download latency çok yüksek, upload ve download hızı çok düşük, hatta videodaki halinden daha kötü oluyor. Akşam saatleri...
Nasıl bir iyileştirmedir ki durum önceki halini mumla aratır hale geldi anlamadım. Bir de Turkcell iyileştirme çalışması yapıyor, daha da iyi olacak diye data hattı aldım.

Her şikayetimde 'olumlu dönüş yapamıyoruz' diyerek oyalıyorlar. Planlarımızda iyileştirme yok diyorlar. Bu kadar kötü bir hizmete bu ücreti ödediğim ve Turkcell'in kalitesini gözümde çok büyüttüğüm için kendimi kötü hissediyorum. Bağlantı adresim İstanbul Çekmeköy ilçesi Ömerli Mahallesi Kasaba Evleri Sitesi Ayvalı Çiftliği Caddesi. Bu alanda şu an Turkcell sinyali eskisinden çok daha kötü hale geldi. Artık bir çözüm bulunmaz ise ve bize yeniden oyalama taktiği uygularlarsa, ben de operatör değiştireceğim; en azından diğer operatörler hem aynı çekim gücünde hem de daha ucuz...

30 Eylül 2024 15:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Eylül 2024 15:52

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

01 Ekim 2024 15:01
Turkcell Altyapı İyileştirmesi Sonrası İnternet Hızı ve Kalitesi Sorunları

Sağ olsunlar değerli Turkcell firması şikayetimi dikkate almış ve 532 Turkcell müşteri temsilcisinden aldığım bilgiye göre bölgede çalışma yapılmış ve bugün sabah 6 da çalışma bitmiş. Artık hiç çekmiyor neredeyse çok teşekkür ederiz yapmış olduğunuz ''bakım ve iyileştirme?! '' çalışmalarınız için iyileştirme bakım çalışması yapıp kötüleştirme ve daha da kötü hale getirdiğiniz için de sizi ayrıca kutlarız. Sayenizde artık doğru düzgün görüşme bile yapamıyoruz eskiden kullanım yaptığımız yerde... Ciddi bir şekilde kendimi biraz enayi gibi hissetmeye başladım artık kaliteli hizmet alayım diğer diğer operatörlerden daha pahalı olan firmanızı tercih ettiğimden dolayı.

08 Ekim 2024 23:17

Beklenildiği üzere sorun çözülmedi; bir de hattımı hizmet kalitesinin kullanımı büyük ölçüde olumsuz etkilemesi nedeni ile iptal yapmak istesem cayma bedeli istediler bu akşam... Cidden Turkcell'e abone olmakta kaçının bu dönemlerde; müşteriyi insan yerine bile koymuyorlar. İstanbul'da kasaba evleri gibi bir muhitte Turkcell kullanan pos makinesi bile sorun çıkartırken bizi insan yerine bile koymazlar bunlar.

Özgür
Özgür

Ne yatırım planıymış. Kurulduğundan beri en pahalı operatör. Reklamlarda tüm Türkiye'yi kapsıyor ama internet yok. Bende de aynı sorun var bırakın ilgilenmeyi, başka operatöre geçerseniz cayma bedeli istiyorlar

Rıfat sonucu yetersiz buldu

Rıfat
10 Temmuz 2025 14:40
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de Sürekli Çekim Problemi Ve Anormal Veri Tüketimi

09 Ekim 2025 00:26
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 22:15
Turkcell Kategorileri